Hirdetés

2 órája

Ingyenes gyermekfogászati szűrés a Smile Dentnél

Az iskolakezdés kiváló lehetőség arra, hogy a szülők gondoskodjanak gyermekeik fogászati egészségéről is, hiszen a megfelelő állapotú fogak befolyásolják a gyermekek egészségi állapotát, iskolai előmenetelét, a mindennapi életüket.

PR cikk

A fogászati prevenció (megelőzés) gyermekkorban különösen fontos, mivel ez a későbbi fogászati problémák megelőzésének kulcsa.

Megelőzhető fogfájás, fogszabályozás

A rendszeres fogászati szűrések segíthetnek felismerni például a fogszuvasodást vagy a korai fogszabályozást igénylő eltéréseket. A szuvasodás időben történő észrevételével elkerülhető a fogfájás, a gyökérkezelés, illetve a fogak korai elvesztése.

A kora gyermekkorban végzett fogszabályozással pedig kíméletes módon korrigálhatók olyan eltérések, amelyeket későbbi életkorban műtéti beavatkozással kellene kezelni. Az időben elvégzett fogászati kezelésekkel elkerülhetőek azok a súlyosabb problémák, amelyek iskolai hiányzást okozhatnak, és ezzel együtt a gyermek tanulmányi előmenetelére is hatással lehetnek. A modern fogászat egyre nagyobb hangsúlyt fektet a megelőzésre.

Barázdazárás a fogak védelméért

A fogászati prevenció egyik hatékony módja az egyszerű, gyors és fájdalommentes barázdazárás, amely minimális kényelmetlenséggel jár. Védőréteg kerül a fogak rágófelületére, amely segít megelőzni a szuvasodást. Ez különösen fontos a gyermekeknél, mivel a frissen előtört fogak védtelenebbek a szuvasodás ellen: a mély, nehezen tisztítható barázdák miatt gyakran alakulnak ki gyermekkori szuvasodások.

Rossz időzítés

Az időben elvégzett fogászati kezelésekkel kivédhető, hogy ne a közelgő ünnepek alatt legyen szükség sürgős fogászati beavatkozásra, és az ünnepek élményét az egész család nyugodtan élvezhesse.

Ingyenes szűrés

Mindezeket szem előtt tartva kérjen időpontot egy ingyenes fogászati szűrésre a Smile Dent fogászati rendelőbe! A gyors ellenőrzés segíthet az esetleges fogászati problémák mielőbbi ellátására. A szűrés részletes tájékoztatást ad a gyermekek fogászati egészségéről, de semmilyen további kötelezettséggel nem jár. Természetesen szükség esetén a minőségi ellátás a rendelőn belül megvalósítható.

Ne hagyja figyelmen kívül gyermeke fogászati egészségét, éljen az ingyenes szűrés lehetőségével!

Dr. Fodor Fanni Ninetta

Smile Dent Fogorvosi Centrum

Szeged, Teréz utca 14/B

Telefon: +36 30 960 4410 vagy +36 70 703 4663

E-mail: [email protected]

http://smiledent.hu/


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában