Hirdetés

3 órája

Coaching technikákkal eredményesebb cégvezetés? – Októberben indul vezetőképzés Szegeden

Egyéni vállalkozóként magadért felelsz. Családi vállalkozóként a rokonaidért felelsz. Növekvő kisvállalatként pedig a beosztottaid felelnek érted. Milyen jó is lehet, ahogy egy-két fontos döntéssel keresnek csak fel, és közben azt csinálod, amihez kedved van, hiszen a kollégák a segítséged nélkül is elvégzik a feladataikat…

PR cikk
 

Vagy nálatok ez nem így van?

Inkább valahogy így néz ki: az első években gördülékeny munkavégzés a cég növekedésével egyre vontatottabbá válik, egyre több a megoldatlan probléma. Az új tagok nehezen illeszkednek be a csapatba, a tapasztalt dolgozók a saját feladataikat végzik, így az újoncok támogatása rád marad. Lassan minden apró döntéssel kapcsolatban hozzád fordulnak, így néha arra eszmélsz fel, hogy azzal megy el a napod, hogy a beosztottaid munkáját láttad el.

Komolyan, lassan már utálsz dolgozni járni? Abban a cégben, amit Te irányítasz?!

Felfedünk Neked egy titkot, ami lehet, hogy fájni fog: a nem megfelelő vezetői szemléletmód jelenti a probléma forrását az esetek döntő többségében, nem a kollégák. Ha pedig ezt belátod, képes vagy a fejlődésre. Tapasztald meg elsőkézből, hogy miről beszélünk, mitől olyan sikeresek azok a vezetők, akik az újságok címlapjain jelennek meg és több milliárd forintos üzleteket bonyolítanak. Ők sem egyedül csinálják, egy megfelelően motivált és összetartozó csapat van mellettük.

Megmutatjuk neked, hogyan vezess jobban úgy, hogy kevesebb feladatod lesz. Hogyan motiváld a csapatod, neveld őket önállóságra, nyerd vissza az irányítást és végső soron: élvezd azt, amit csinálsz. Mert a vezetés egy olyan készség, amelyet éppúgy fejleszteni kell, mint bármi mást.

Séra Attila, a Coach School vezetője

Ismerd meg, hogyan kell megfogni a pórázt úgy, hogy többé nem kell attól tartanod, hogy kicsúszik a kezedből. Eddig csak a fővárosban tanították, de októbertől Szegeden is elérhető: a Coach szemléletű – csupán 40 órás – vezető képzés során olyan cégvezetőkkel tudsz közösen fejlődni, akik hasonló cipőben járnak. A tréningen tanult coaching technikákat pedig már az első alkalmat követően használhatod a csapatodban. Meglátod, teljesen más szemmel fogsz tekinteni rájuk és ők is felnéznek majd rád.

A képzéseinkre jelentkező cégvezetők mind rendkívül tehetségesek a szakmájukban és ösztönösen elég sokáig fel tudták építeni a cégüket. De a fejlődés gyakran megáll,  sokszor a munkatársak kezelése és a megértés hiányzik. A Coaching módszertan erre tökéletesen alkalmas. Nem coachokat képzünk, hanem olyan vezetőket, akik ezekkel a technikákkal több szabadidőt tudnak nyerni és önállóbb csapatot tudnak építeni

– ismerteti Séra Attila, a Business Coach School vezetője. 

A nemzetközileg akkreditált Business Coach Iskola képzésére a jobbvezeto.hu oldalon regisztrálhatsz. Keresd bizalommal trénereinket, akik több évtizedes tapasztalattal segítik szakmai fejlődésed.

Elérhetőségek:
Telefonszám: +36300968933
E-mail: [email protected]

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában