Hirdetés

2 órája

Modern karácsonyfa a tökéletes karácsonyhoz

Közeleg a karácsony, és úgy döntöttél, hogy megnézed a karácsonyfádat, és úgy találod, hogy már túl van a legjobb évein, és az idő vasfoga is megtette a hatását? Vagy megnézte a legújabb karácsonyfa típusokat, és ha összehasonlítja az Önével, a különbségek lesújtóak?

PR cikk
Forrás: karacsonyfavilag.hu

Lehet, hogy költözik vagy új otthont rendez be, és szeretne egy szép és modern műfenyőt bevinni az „új” otthonába.

Bármi is legyen az oka annak, hogy karácsonyfát keres, nézzük meg, hogyan kell kinéznie egy modern műfenyőnek.

Mindenkinek más az ízlése és az elképzelései, mégis biztos, hogy eléggé hasonlít arra az élethű műfenyőre. Természetesen ott vannak a tökéletes formára, a sűrű megjelenésre, a szabályos ágakra és a természetes színre vonatkozó követelmények. Összességében egy modern műfenyőnek megkülönböztethetetlennek kell lennie egy valódi élő fától.

Klasszikus, 3D és FULL 3D műfenyők - mi a különbség köztük?

Valaki marad a bevált klasszikusoknál, és beéri kevéssel, és ebben az esetben vannak klasszikus PVC-fák, ahol kevés pénzért sok zenét fizetsz. Bár ez a legelterjedtebb fafajta, mégis nagyban különbözik elődeitől, amelyek messze nem voltak fásak, és elfogadható áron egy szép műfenyőt kapunk.

De lehet, hogy te azok közé tartozol, akik a "modern" kifejezés alatt valami többet várnak, és a 3D fák tökéletesek számodra - kétféle tűből készült, valósághűen kinéző fák. A 3D-s tűk, amelyek a valódit utánozzák, az ágak végén helyezkednek el, a fa belseje pedig klasszikus PVC tűkkel van töltve, amelyek sűrű megjelenést kölcsönöznek a fának. Egyáltalán nem könnyű megkülönböztetni egy élő fától.

A legigényesebbek számára FULL 3D fákat tervezünk, amelyek kizárólag 3D tűkből készülnek. Kifinomult kialakításuknak köszönhetően megkülönböztethetetlenek az élő fáktól. Aligha győznek meg bárkit is arról, hogy ez nem is élő fa.

Forrás: karacsonyfavilag.hu

Hagyományos zöld és modern fehér és havas karácsonyfák

Az otthonokban leggyakrabban a zöld karácsonyfák uralkodnak, amelyek természetes színükkel az élő karácsonyfákat utánozzák. Mindenki számára van valami, akár a zöld halványabb, akár a sötétebb árnyalatait kedveli.

Az egyik divatirányzat a karácsonyfák garantáltan havas kialakítása. A telet leggyakrabban a hóval társítjuk, és egy ilyen fa hihetetlen téli hangulatot visz az otthonunkba.

Egyszerre elegáns és fagyos, a zöld és ezüst tűlevelű fák egyedi és fényűző megjelenést kölcsönöznek a fának.

Forrás: karacsonyfavilag.hu

Karácsonyfa alkalmas minden térben

Aggódik, hogy a fája útban lesz, vagy felesleges helyet foglal? A modern karácsonyfák között garantáltan vannak keskeny fák, amelyek ideálisak a szűk helyekre. A keskeny kialakítás jelenleg nagyon keresett, divatos és praktikus megoldás.
De mi van akkor, ha épp az ellenkezője a probléma, és nagyon nagy a tér, és nem akarod, hogy a karácsonyfa eltűnjön benne? Ebben az esetben ne hagyd figyelmen kívül a széles fákat. Ez a típus tökéletes a nagyobb térrel rendelkező belső terekbe.

És mitől különlegesek és egyediek ezek a fák? Nagyobb számú 3D águk van, és körülbelül 15-20 cm-rel szélesebbek, mint a klasszikus változatok, így a fa sűrűnek és masszívnak tűnik.

Modern megjelenésű karácsonyfát keresel, és mégis ki kell tűnnie? A LED-világítású fa tökéletes választás. Egyedi és figyelemfelkeltő kialakítása mellett a karácsonyi hangulat szó szerint sugárzik belőle.

Akár zöld, akár havas, a LED-világítású karácsonyfa ideális a hangulatos hangulat megteremtéséhez, az előre megvilágított világítás pedig egyenletes elhelyezésével időt és munkát takarít meg Önnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában