Hirdetés

2 órája

Étteremhét a Gourmet Gardenben

Alig ünnepelte meg 4. szülinapját az újszegedi Gourmet Garden Sushi and Sea, máris belépett a „nagyok klubjába”, a DiningCity étteremajánló hazai top éttermei közé. Erről te is meggyőződhetsz, ha október 10–31. között megkóstolod az Országos Étterem Hétre készült fogásait.

PR cikk

A gasztronómia lelkes követői jól tudják, a DiningCity honlapján szerepelni rangot jelent. A vendégek visszajelzései és az étteremajánló előzetes tesztelése alapján első alkalommal került be a DiningCity őszi étteremheti kínálatába az újszegedi sushizó.

Október végéig étteremhét

Ezért október 10–31. között kedvezményes, fix áron kínál erre az alkalomra összeállított, többféle, háromfogásos menüsort (elő- és főételből, desszertből álló sushi- és tengeri ételeket) a Gourmet Garden, ahová az érdeklődők kizárólag a DiningCity Országos Étterem Hét oldalán foglalhatnak asztalt.

Izgatottan készülünk a megmérettetésre, hónapok óta teszteljük az erre az alkalomra összeállított étlapot, hiszen a rangos gasztroesemény valójában verseny is, a vendégek utólag értékelik a saját maguk által összeállított és elfogyasztott menüsort; a DiningCity ez alapján rangsorolja a szezon top éttermeit.

– mondta Klement Anita, a Fő fasori étterem tulajdonosa. Hozzátéve, az is a céljuk, hogy az új vendégeket is levegyék a lábukról.

Tengeri ételek – mediterrán életérzés

Igaz, a szegedi Gourmet Garden Sushi and Sea most ünnepelte 4. szülinapját, Anita élete – nem múló szerelemmel – 10 éve forog a sushi körül. Végtelen titkot és tanulnivalót rejt magában, korlátlan, mint a tenger. A sushi folyamatosan inspirálja, így újabbnál újabb ételek, receptek születnek meg a Fő fasoron.

Mozgalmas év áll mögöttük: gasztroeseményeik telt házzal dübörögnek, és óriási büszkeség, hogy az online értékelések alapján a Gourmet Garden elnyerte a legjobb szegedi étterem címet. Mindez annak is köszönhető, hogy színesedett a halfélékből, garnélából, polipból, kagylófélékből álló tengeri és mediterrán ételeik palettája – a szegediek legnagyobb örömére színesítve ezzel a város gasztrokínálatát.

Kéthetente korlátlan fogyasztás

A Facebook-oldalukon előre meghirdetett All you can eat alkalmaik is kapósak, az asztalfoglalás sikere a vendég gyorsaságán múlik. Ilyenkor mintegy 80 főt látnak, lakatnak jól, és nem is akármivel!
Legközelebb október 13-án, vasárnap kóstolhatod meg a legkülönlegesebb sushiételeket svédasztalos szabadszedés formájában. A terítéken 25-féle sushi- és több kiegészítő előétel, például lazactatár, tonhaltatár és leves vár. Nagy kedvenc a lazacot, tonhalat, tigrisrákot rejtő Szivárványtekercs, ebből nehéz eleget készíteni. Ennyi dekoratív módon tálalt étellel már a szem is jóllakik, de a lényeg, hogy mindebből annyit ehetsz, amennyi csak beléd fér.

Asztal foglalás, rendelés: 

Tel.: +36 30 348 9811

Web: sushiszeged.hu

Cím: Szeged, Fő fasor 16.

Nyitvatartás: 

Hétfő - szombat: 11:30-22:30

Vasárnap: ZÁRVA

Konyha nyitvatartás:

Hétfő - szombat: 11:30 - 21:00

OTP & K&H SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában