Hirdetés

2024.09.02. 11:16

Három tipp az igazán stílusos fürdőszoba berendezéséhez

Fürdőszobánk berendezése nem csak praktikus szempontok miatt fontos. Néhány extra bútordarab beszerzésével és egy kicsit több odafigyeléssel ugyanis igazán egyedi és stílusos fürdőszobát élvezhetsz otthonodban. Nézzük tehát, hogy milyen lehetőségeid vannak.

PR cikk

Forrás: photosbysabkapl - stock.adobe.com

Hatékony tárolási rendszer

Az első és legfontosabb – mind minden helyiség esetében - a rendezett és igényes összhatás megléte. Hiszen bármilyen extra esztétikus elemet szeretnénk is megvalósítani, ha a fürdőszobánk zsúfolt vagy rendetlen, sosem érjük majd el a kívánt eredményt. 

Mindezek miatt első lépés a praktikus fürdőszobabútor beszerzése. Itt elsődlegesen két szempontot kell figyelembe venned: a rendelkezésre álló hely, valamint a tárolási kapacitás. Amennyiben nagyobb fürdőszobáról van szó, abban az esetben szinte bármilyen fürdőszoba szekrényt bátran választhatunk. Ebben az esetben tehát a szekrény mérete attól függ majd, hogy mennyi holmit szeretnénk ott tárolni. Kisebb tér esetében azonban érdemes az extra kialakítású darabokat választani. Ilyen lehet többek között a mosdó alatti, a mosógép feletti, valamint az extra keskeny és magas szekrény.

Figyeljünk a részletekre

A fürdőszoba szekrény, a szaniterek, valamint az olyan darabok, mint a radiátor esetében is sokat számítanak az apró részletek. Remekül feldobja majd fürdőszobád kinézetét az olyan megoldás, mint például egy igényes dizájn radiátor vagy egy lebegő szekrény.

Merész színpaletta

A merész színpaletta nem mindenki számára ideális. Van azonban olyan megoldás, ahol a visszafogott és a merész színek tökéletes kombinációját érheted el. Amennyiben ugyanis egy merészebb színt választasz a falakhoz – legyen szó sötét kékről vagy bordóról -, ezt tökéletesen ki tudod egyenlíteni fehér vagy fekete fürdőszoba bútorokkal. Ez igazán letisztult és stílusos összhatást ad majd. Szerencsére szinte minden bútordarabot és szanitert megtalálhatsz mind fehér, mind pedig fekete színben. Ezek közül természetesen még többet találhatsz a Zondo.hu oldalon.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában