Állásbörze

2024.09.05. 09:54

Október 9. a Te napod! – Hova? Tovább! Délmagyarország Állásbörze és Felnőttképzési Expó a szegedi Árkádban

Ha nincs munkád, váltani szeretnél vagy munka mellett tanulnál, gyere el a Hova? Tovább! Délmagyarország Állásbörze és Felnőttképzési Expóra október 9-én, szerdán a szegedi Árkádba!

PR cikk

Forrás: Shutterstock

Álláskeresők, új munkahelyre vágyó munkavállalók, leendő diákok, figyelem! Itt a lehetőség, hogy az álláshirdetések online világából kitörve személyesen is megismerd álmaid munkahelyét, kérdezz leendő munkáltatódtól, kinézz magadnak egy új szakmát, amelyet felnőttként is megszerezhetsz!

Informálódj első kézből!

A Mediaworks Hungary Zrt. Délmagyarország Kiadója október 9-én első alkalommal rendezi meg nagyszabású állásbörzéjét és felnőttképzési expóját a szegedi Árkádban, ahol több mint húsz kiállító, köztük Csongrád-Csanád vármegyei cégek, nagyvállalatok, oktatási intézmények mutatkoznak be. A kiállítók a bevásárlóközpont -1. szintjén – az aulában és annak környékén – várnak munkatársaikkal, berendezett standjaikkal. Kérdéseidet személyesen is felteheted nekik, akár dolgozni szeretnél, akár az iskolapad felé kacsingatsz.

Az egynapos rendezvény célja, hogy a munkaerőpiac keresleti és a kínálati oldala könnyebben egymásra találjon: megszólítsa a fizikai dolgozókat, a szellemi foglalkoztatottakat, az egyetemistákat és a pályakezdőket, de a felnőttképzésben rejlő lehetőségekre is felhívjuk a figyelmet

– mondta el Gombár Gabriella, a Mediaworks Hungary Zrt. értékesítési vezetője.

Állásbörze magazin a Délmagyarország standjánál

A rendezvényre külön kiadvánnyal is készült a Délmagyarország, amelyet saját standjánál kínál az érdeklődőknek. Az immár második alkalommal jelentkező, állást hirdető cégeket, képzést felsorakoztató oktatási intézményeket tartalmazó Hova? Tovább! – A jövőkalauz című újsággal az idei Szegedi Ifjúsági Napokon sokan már találkozhattak, az előfizetők pedig szeptember folyamán a napilappal együtt lapozhatták végig.

A rendezvény fő támogatója a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában