Sorsoltak a magyar kupában, ismerős csapatot kapott az NB II.-es klub

2024.09.16. 19:27

Első osztályú ellenfél érkezik

A labdarúgó magyar kupa országos negyedik fordulójában az NB II.-es Szeged-Csanád GA az NB I.-es MTK-t kapta. A fővárosiak szombaton Hódmezővásárhelyen jártak legutóbb, és 2–0-ra nyertek.

Mádi József

A szegedi származású Horváth Artúr (balról, fehérben) és Kata Mihály következő kupaállomása Szeged lesz.

Fotó: Gémes Sándor

Október 30-án rendezik a labdarúgó magyar kupa országos 4. fordulójának mérkőzéseit. A legjobb 32 között Csongrád-Csanád vármegyéből a Szeged-Csanád GA maradt egyedüliként, és így várhatta a sorsolást.

A párosítás alapján az NB II.-es szegedi klub azt az MTK-t kapta ellenfélnek, amely szombaton éppen egy másik Csongrád-Csanád vármegyei klub otthonában vívta ki a továbbjutást, ugyanis Hódmezővásárhelyen nyert 2–0-ra. 

Az MTK-ban szerepel szegedi származású játékosként Horváth Artúr és Molnár Ádin is. 

A 4. forduló további párosítása: Tiszafüred (NB III)–Ferencváros, BVSC-Zugló (NB II)–Újpest, Budapest Honvéd (NB II)–Mezőörs/Paks*, Mezőkövesd (NB II)–Debreceni VSC, Szentlőrinc (NB II)–Zalaegerszeg, Mosonmagyaróvár (NB III)–ETO FC Győr, Fehérvár FC–Kazincbarcika (NB II)/DVTK, Ajka (NB II)–Nyíregyháza, Karcag (NB III)–Kecskeméti TE, Tatabánya (NB II)–Puskás Akadémia, FC Sopron (NB III)–Soroksár (NB II), Balatonalmádi (megyei I.)–Kisvárda (NB II), ESMTK (NB III)–Gyirmót FC Győr (NB II), Tarpa (megyei I.)–Iváncsa (NB III), Gödöllő (megyei I.)–Dorog (NB III).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában