Hirdetés

2024.09.09. 12:45

Indiai falburkoló kő: egzotikum és természetesség az otthonunkban

Az indiai falburkoló kő egyre népszerűbb a felújítást, építkezést végzők körében. Ez leginkább egzotikus, mégis természetes kinézetének és számos felhasználási lehetőségének köszönhető. Íme, hogy mik ennek az anyagnak a legnagyobb előnyei és hol használhatjuk fel az otthonunkban!

PR cikk

Forrás: babokoburkolatok.hu

Az indiai falburkoló kő könnyen kezelhető

Az indiai falburkolatok legnagyobb előnye valószínűleg könnyű kezelhetőségük. Mivel homogén kőfelületekről van szó, rendkívül könnyedén tisztíthatók: akár egy nedves kendővel is eltávolítható róluk minden szennyeződés. Ezen felül megfelelő impregnálás mellett hosszú éveken át megőrzik állapotukat, így időtálló burkolóanyagok is.

Számos felhasználási lehetőség, egyedi megjelenés

A másik fő előny a burkolatok egyedi megjelenése és sokszínű felhasználása. Elnevezése nem csupán egy jól csengő kifejezés: valóban távoli, indiai tájakra és kultúrákra emlékeztetik az embert. Ez azonban nem jelenti azt, hogy csupán a keleties stílusú otthonokban alkalmazhatók.

Kültéri lábazatburkolat

A merészebbek számára rögtön egy erős kezdés: a lábazatburkolat. Otthonunk külső megjelenése kevésbé tud sokszínű lenni, mint a belső: nincsenek egymástól elkülönülő szobák, amelyeket egyenként alakíthatunk akár különböző ízlés szerint. Éppen ezért az indiai falburkolat lábazatra való felrakása a teljes ház és kert stílusát meghatározza. Ez azonban közel sem rossz, hiszen csodálatos kis oázisok alakíthatók ki, középpontban magával az otthonunkkal.

Teraszburkolat

Szintén nagyszerű kültéri felhasználási ötlet a terasz burkolása. Mivel padlóburkolatként is tökéletesen alkalmazható ez az anyag, a terasz kézenfekvő hely lehet számára. Viszonylag sötét alapot ad ennek a kültéri helyiségnek, ezt a vonalat követve azonban igazán hangulatos, otthonos terasz alakítható ki a megfelelő bútorokkal és fényekkel!

Egzotikus stílusú szoba burkolata

Talán kézenfekvő megoldás, hogy a keleties, egzotikus stílusban kialakított és berendezett szobáknak is tökéletes része az indiai falburkolat. Felhasználhatjuk valóban a falon, de akár padlóburkolat vagy egy kandalló burkolata is elkészülhet belőle.

Modern helyiség díszítőelemei

Az egzotikus berendezés nem az egyetlen, amelyhez jól illik az indiai falburkoló kő! Meglepő lehet, azonban a modern otthonokban is tökéletesen felhasználható. Ebben az esetben ugyanis leginkább a burkolat természetessége kap hangsúlyt, így a letisztult, minimalista berendezés között egy csipetnyi izgalmat jelent.

A Babó Kőburkolatok kínálatában számos indiai falburkoló kő közül válogathatsz. A különböző színek és mintázatok garantálják, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb darabokat, ráadásul ezek kedvező áron szerezhetők be. Nézz szét a webáruházban és add le rendelésedet még ma!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában