Helyi sport

2024.07.23. 17:05

Ádám Martin görögül szólt a klub szurkolóihoz - videó

Bekapcsolódott új csapatának edzésmunkájába a forráskúti csatár. Ádám Martin szombaton léphet pályára először az Aszterasz Tripoliszban, majd egy nagymúltú klub ellen debütálhat tétmeccsen.

Delmagyar.hu

Ádám Martin megszerezte első gólját görög klubjában.

Fotó: Aszterasz Tripolisz

Múlt vasárnap vált hivatalossá, hogy a görög élvonalbeli Aszterasz Tripolisz csapatában folytatja pályafutását Ádám Martin.A 29 éves támadó már bekapcsolódott a klub edzésmunkájába, minderről a görög élvonalban legutóbb nyolcadik helyen végzett csapat tett közzé fotókat. Sőt, az Aszterasz Tripolisz egy rövid videót is publikált a klub YouTube-csatornáján, ahol Ádám Martin már görög nyelven szólt egy mondatot a klub szurkolóihoz.

Ádám Martin
Szombaton már meccset játszhat az Aszterasz színeiben Ádám Martin.
Fotó: Aszterasz Tripolisz

Ami pedig a folytatást illeti, szombaton 14 órától a szintén a görög élvonalban szereplő Panetolikosz elleni felkészülési meccsen léphet pályára új csapatában Ádám Martin. Ezt olasz első (Bologna, Verona) és másodosztályú csapat (Modena) elleni edzőmeccsek követik, majd augusztus 18-án jön a görög szuperliga rajtja. A nyitófordulóban a liga egyik patinás csapata, a 20-szoros bajnok Panathinaikosz ellen kezd majd az Aszterisz Tripolisz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában