Labdarúgás

2024.06.27. 06:00

Megvan az első távozója az NB III.-ra készülő SZVSE-nek

Hat szezont követően távozik a Szegedi VSE labdarúgócsapatától Pócs Dániel. Ezt a vármegyei I. osztályban bajnok együttes jelentette be a közösségi oldalán.

Becsei Dávid

Munkája miatt nem tudja vállalni az NB III.-as szerepléssel járó több elfoglaltságot, így Pócs Dániel a 2024–2025-ös idényben már nem az SZVSE-t erősíti majd. A 28 éves futballista hat szezont követően távozik a vasutasoktól. Háromszoros megyei I. osztályú bajnoknak és kupagyőztesnek mondhatja magát az SZVSE-vel, valamint tagja volt az Amatőr kupát nyert csapatnak is. Mindezek mellett egy-egy ezüst- és bronzérmet is begyűjtött a szegedikkel a megyeegyben.

Pócs Dániel 142 mérkőzésen húzta magára az SZVSE mezét az elmúlt hat évben. Idén hét bajnoki gólt lőtt, ősszesen pedig huszonnégyet.

 

DSC_7526
Pócs Dániel (balról) meghatározó játékosa volt az elmúlt években az SZVSE-nek.
Fotó: Török János

– Sajnálattal közöljük, hogy hat év után távozik csapatunktól Pócs Dániel. Dani munkája mellett sajnos már nem tudja vállalni a magasabb osztállyal járó jóval több elfoglaltságot, így az elválás mellett döntött. Természetesen megértjük döntését, de a szívünk vérzik, mert egy végtelenül alázatos, szerény társunktól kell elköszönni, akit mindenki szeret – írta közleményében az SZVSE.

Az SZVSE első távozója Pócs Dániel, akinek következő klubja még nem ismert. Három futballistát is igazolt már a szegedi csapat, Dobronoky Viktor Mórahalomról, Kalapács Marcell és Ottlik Máté pedig Kiskundorozsmáról érkezik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában