Egy hét után mondott véleményt a német szakember

2024.06.23. 19:53

Boris elégedett

Eltelt az első hét azóta, hogy a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapat megkezdte a felkészülést az új szezonra. A vezetőedző, Michael Boris a klub hivatalos médiafelületén értékelte az eddigi tapasztalatait.

Michael Boris elégedett az eddig látottakkal.

Fotó: Gémes Sándor

Ezen a nyáron nevezték ki a Szeged-Csanád GA vezetőedzőjének a német Michael Borist, aki meg is kezdte már a munkát a csapattal. Az első napok orvosi vizsgálatai után már a gyakorlati munka következett.

A csapatunk vezetőedzője az első benyomásairól és a játékról való elképzeléseiről nyilatkozott a klub honlapján.

– Jól dolgoznak a srácok, maradéktalanul betartották a szünetre előírt egyéni edzéstervet. Csütörtökön labdás gyakorlatokkal kezdtünk, ma már az erőnlétre helyeztük a hangsúlyt. Az előző idényben számos jó dolgot produkált a csapat, például rendkívül kevés gólt kapott. Védekezésben ezt szeretnénk folytatni, ugyanakkor elől több gólt kell szereznünk. Olyan együttessel dolgozhatok, amely agresszívan és fizikálisan futballozik, de egyúttal képes technikás megoldásokra is. Labdabirtoklásra épülő játékot szeretnék megvalósítani, gyors átmenetekkel és agresszív letámadásokkal. Fontos, ha elveszítjük a labdát, a lehető leghamarabb visszaszerezzük, valamint az is, hogy stressz alatt tartsuk az ellenfél védőit – nyilatkozta Michael Boris, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője.

Az együttes az első felkészülési mérkőzését csütörtökön 17 órától vívja az NB III.-as Martfű ellen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában