Mozgalmas napjuk volt a vármegyei tűzoltóknak

Delmagyar.hu

Két tűzesetről és több műszaki beavatkozásról tájékoztatott közleményében a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Egy melléképület égett június 26-án reggel egy tömörkényi tanyán. A tüzet a csongrádi hivatásos egység oltotta el, a lakók nem sérültek meg a tűzben. 

Ugyanezen a napon egy hektáron lángolt a lábon álló gabona szerdán Ópusztaszernél. A tűzesthez a kisteleki, a csongrádi és a szegedi hivatásos, valamint a kisteleki önkéntes és a balástyai kutató- és mentőcsoport tagjait riasztotta a főügyelet. Az egységek közös erővel fojtották el a lángokat. 

Szerdán Szeged négy pontján is a leszakadt, magasban lógó faágak veszélyeztették a gyalogosokat. A műszaki mentéseket a város hivatásos tűzoltói rövid idő alatt elvégezték. Személyi sérülés sehol sem történt. Csongrádon pedig az üdülőtelep egyik útját zárta el egy kidőlt fa, melyet a csongrádi hivatásos egység távolított el. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában