ÚtON: útlezárások és forgalomkorlátozások a város bevezető útjain és sugárútjain

A legfrissebb közlekedési információk Szegedről.

Delmagyar.hu

A város bevezető útjain, sugárútjain, körútjain és a hidakon is élénk forgalomra lehet számítani a folyamatos munkálatok miatt. Az Attila, Sóhordó, Jósika, Földmíves, Zoltán, Pihenő és Bakay Nándor utcákban továbbra is tartanak a felújítási munkák, ezért ezekben a szakaszokban érdemes elővigyázatosan közlekedni. Fontos, hogy a Sóhordó utca felől nem lehet behajtani a Juhász Gyula utcába, így ez az útvonal elkerülendő.

Úton, DÉlmagyar, Logó

A Szentháromság utcában ma garanciális útjavításokat végeznek, amelyek főként a buszmegállók környékére fókuszálnak, de kisebb javítások a teljes szakaszon várhatók. Az érintett útszakaszokon időszakos megállási tilalom lép életbe, így érdemes más parkolási lehetőségeket keresni. A körforgalomnál félpályás lezárás mellett jelzőőrök irányítják a forgalmat, ahol várhatóan torlódás alakulhat ki, ezért aki teheti, kerülje el ezt az útszakaszt.

Jelenleg balesetről nem érkezett információ. A Tempó Taxi kollégái balesetmentes, biztonságos utat kívánnak minden közlekedőnek!

Tempó Taxi Logó

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!