Hirdetés

2024.06.25. 13:33

Stílusos női nyári ruhák – nézd meg darabjainkat

Hogyan készülj fel a nyár érkezésére? A legjobb, ha kibővíted a gardróbod új nyári darabokkal! Érezd magad úgy, mintha hamarosan kezdődne a nyári szünet – állítsd össze a tökéletes nyári szettet. A női ruhák a top márkáktól gondoskodnak arról, hogy zavartalanul lelazulj.

PR cikk

Forrás: jdsports.hu

Pólók – női örökzöldek 

Akár idegen városokat szeretnél felfedezni, akár erdei ösvényeken futni, vagy egyszerűen csak egy jeges gyümölcslével az árnyékban heverészni, egy jól megválasztott adidas, Puma vagy ellesse pólótól rögtön nyári hangulatba kerülsz. Egy (vagy három) klasszikus póló semmilyen helyzetben nem hagy cserben. Érdemes legalább egy regular fit fazonú, enyhén áramvonalas pólót tudnod a nyári ruhatáradban, mivel a leguniverzálisabb, és sportos outfitekhez éppúgy illik, mint egy casual kabáthoz vagy midiszoknyához. Ha az alakod szeretnéd kiemelni, válassz egy slim fit fazonú crop topot vagy tank topot. A laza utcai outfitekhez pedig remekül passzol egy túlméretezett, oversize fazonú felső.

Forrás: jdsports.hu

Hagyd, hogy körülöleljen a pulóver 

Ha későn indulsz el egy edzésről vagy sportklubból, érdemes egy megbízható pulóvert tudnod a hátizsákodban. Választhatsz egy bő fazonú női kapucnis pulóver, ami puhasággal kényeztet és védelmet nyújt a széltől vagy az esőtől. Az elülső kenguru zseb és a húzózsinór szuperpraktikussá, mégis hihetetlenül kényelmessé teszi az ilyen fazonú pulcsikat. Ha univerzális fazonú darabok után kutatsz, akkor válaszd a minimalista, kerek nyakú darabot, ami remekül helytáll a farmeres szettekben. A teljes hosszban futó cipzárral ellátott modellt felkaphatod a kedvenc pólódra vagy ingre. Rengeteg színverzió közül választhatsz: földszínek, amik remekül mutatnak az outdoor vagy szafari ihlette szettekben, törtfehér és bézs az egyszínű outfitekhez, valamint finom pasztell színek. Ha jobban bejön a feltűnő dizájn, akkor válassz New Era női pulóvereket, amik ikonikus kosárlabdaklubok, amilyen például Chicago Bulls vagy Boston Celtics, színeiben pompáznak. Biztosan találsz a Számodra megfelelő modellt!

Forrás: jdsports.hu

Női ruházat a legjobb márkáktól

Bírod a merész dizájnt? Nézd meg az olyan ismert márkák modelljeit, mint a Nike, az adidas, a Fila vagy a Supply & Demand, amik mellkasát vagy hátát maxi méretű, karakteres print díszíti. Ha a minimalizmusra vokszolsz, akkor válaszd a Swoosh, a triplacsík, a Jumpman sziluett vagy más ikonikus logók visszafogott, miniatürizált változatát. Egy másik fontos szempont az anyag. A pamutból készült vagy szintetikus szálakkal megerősített, légáteresztő adidas női pólók a legnépszerűbbek, de érdemes kipróbálni olyan modelleket is, amik speciális technológiával rendelkeznek, mint például a Nike Dri-FIT, aminek köszönhetően a kötött anyagból készült darabok gyorsan száradnak és segítik szabályozni a testhőmérsékletet.

Rövidnadrág vagy egyberuha? 

Az aktív életmód rajongói el sem tudják képzelni a nyarat rövidnadrág nélkül. Nem is csoda – a női rövidnadrágok azonnal a biciklitúrákat, a szörfözést és a meleg reggeli edzéseket juttatják eszünkbe. De nem csak! A laza fazonú, melegítős kötött anyagból készült modellek jól kiegészítik a városi outfiteket, különösen, ha kedvenc sneakereddel kombinálod – ez egy jó alkalom, hogy kiemelj egy olyan masszív, látványos modellt, mint a Fila Disruptor vagy a Nike Air Max 270. Egy kis bohém hangulatot is vihetsz az outfitjeidbe, ha a Levi's farmer rövidnadrágját választod, vagy biciklis nadrággal dobhatod fel az edzőszettjeid. A nyár Számodra inkább az egyberuhák ideje? Próbáld ki a Nike, az ellesse vagy a Puma laza, póló fazonú, vagy a ’90-es éveket idéző, vékony pántokkal ellátott, testhezálló női modelleket.
 

Forrás: jdsports.hu


Van már ötleted egy tökéletes nyári outfitre? Nézz fel a JD oldalára, és találj meg magadnak valamit!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában