Hirdetés

2024.06.21. 08:00

Jegyvásárlói tájékoztató

PR cikk

A  CTS Eventim Hungary Kft. ezúton tájékoztatja azokat a jegyvásárlókat, akik 2022. január 1. és 2023. február 2. közötti időszakban jegyet vásároltak a http://www.eventim.hu weboldalon és a jegyvásárlás során kezelési költséget és/vagy szállítási díjat fizettek, hogy 700 Ft értékű, egyszeri pénzvisszatérítésre jogosultak. A pénzvisszatérítésre a Gazdasági Versenyhivatal VJ/11-64/2023. számú határozata alapján, a Gazdasági Versenyhivatallal történő jóhiszemű együttműködés keretein belül kerül sor.

Az érintett jegyvásárlók pénzvisszatérítésre vonatkozó igényüket legkésőbb 2024. október 20-ig jelezhetik oly módon, hogy megadják a visszautaláshoz szükséges adataikat az erre a célra létrehozott online felületen. A pénzvisszatérítés pontos feltételeiről és annak menetéről valamennyi érintett jegyvásárlónak részletes tájékoztatót küldünk a jegyvásárláskor használt e-mail-címére. A pénzvisszatérítéssel kapcsolatos további információk elérhetők az http://eventim.hu oldalon elhelyezett tájékoztatóban. Az érintettek a [email protected] e-mail-címen kérhetnek további felvilágosítást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában