Tovább erősítenek

Tegnap, 10:43

Újabb érkező a szegedi jégkorongcsapatnál

Tovább formálódik a szegedi csapat kerete. A Goodwill Pharma Szeged férfi jégkorong csapata újabb érkezőt jelentett be.

Átalakult kerettel, több légióssal vág neki az új szezonnak a Goodwill Pharma Szeged férfi jégkorong csapata. Az Andersen Ligában szereplő csapatot erősíti ugyanis a 2024–25-ös szezonban Vona Szabolcs. A 20 éves játékos tizenöt éve űzi a sportágat, és legutóbb az Újpesti Jégkorong Akadémia U21-es csapatában játszott, innen érkezik Szegedre.

jégkorong, Goodwill Pharma Szeged
Tovább erősödik a szegedi jégkorongcsapat: Vona Szabolcs Újpestről érkezik. 
Fotó: Goodwill Pharma Szeged Facebook-oldala

Októberben rajtol a jégkorong idény

–  Rendkívül boldog vagyok, hogy az utam Szegeden folytatódik, és a következő szezonban a Goodwill Pharma Szeged csapatát erősíthetem. Izgatottan várom a szezon kezdetét, illetve hogy pályára léphessek a remek szurkolótábor előtt! Rengeteg pozitív dolgot hallottam a szegedi drukkerekről, így remélem, hogy nagyon jól fog sikerülni a bemutatkozásom, valamint sok közös élményt tudunk megélni együtt a szezon során! Hajrá, Szeged! – mondta a klub közösségi oldalán a csapat új játékosa, Vona Szabolcs.

A Goodwill Pharma Szeged idénye október 5-én kezdődik majd, amikor is az előző kiírás aranyérmesét, a Győrt fogadja a csapat a szegedi műjégpályán. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában