Labdarúgó NB III.

1 órája

Kimaradtak a HFC helyzetei a fővárosban

Bár kontrollálta a mérkőzést a vásárhelyi csapat, de nem tudott nyerni. Hiába a több helyzet, nem tört meg a Hódmezővásárhelyi FC nyeretlensége a labdarúgó NB III.-ban.

Vajgely Pál

Szezonbeli negyedik döntetlenjét játszotta a Hódmezővásárhelyi FC a labdarúgó NB III.-ban, a kék-sárgák ezúttal a Pénzügyőr otthonában szereztek egy pontot.Pedig a HFC irányította a játékot, a szervezetten futballozó vásárhelyiek kevés lehetőséget engedtek ellenfelüknek. Az első félidőben Mahler előtt adódott két lehetőség, de mindkét szituációban beérték a védők. A térfélcserét követően a debütáló 16 éves játékos, Herczeg Levente szerezhetett volna gólt, de a szöglet utáni kísérlete centikkel ment a kapu mellé. Sipos fejese is gólt ígért, majd egy beadásról Hegedűs maradt le kicsivel, pedig az üresen tátongó kapuba passzolhatta volna a labdát. Mahler kiállítása miatt ugyan emberhátrányban fejezte be a meccset a Vásárhely, de a HFC szervezettségén ez mit sem változtatott, és emberhátrányban is próbált gólt szerezni, ám ez ezen a napon nem jött össze. 

Hódmezővásárhelyi FC
Továbbra is várni kell a Hódmezővásárhelyi FC szeznbeli első bajnoki győzelmére.
Fotó: Gémes Sándor

Nyolc bajnoki után is nyeretlen a Hódmezővásárhelyi FC, amely az idei bajnokságban negyedik alkalommal játszott döntetlent, legközelebb pedig hatpontos meccs vár rá a szintén négy egységgel rendelkező Kecskemét II. ellen.

Szűcs Róbert: Nagyon szervezetten, az utasításokat betartva játszottunk. A gólhelyzeteket érvényesíteni kell, ez jövő hétre marad. 

Pénzügyőr–Hódmezővásárhelyi FC 0–0

Labdarúgó NB III., Dél-keleti csoport, 8. forduló. Budapest, NAV Pasaréti úti sporttelep, 150 néző. 
Vezette: Drabon Barnabás (Halmai, Dobos).
Pénzügyőr: Steer – Kiss D. (Vincze, 77.), Balázs (Kató, 68.), Huszárik, Földi, Varga Ö., Molnár M., Tóth K., Harsányi (Megyeri, 77.), Kokas, Labát. 
Edző: Seres Zsolt.
HFC: Vaits – Gréczi (Povázsai, 75.), Herczeg, Simon, Mahler, Sipos (Arany, 89.), Pleszkán (Tóth P., 75.), Dóra, Zana, Zámbori, Hegedűs. 
Edző: Szűcs Róbert. 
Kiállítva: Mahler (81.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában