Jól odaszúrt

1 órája

Ördög Nóra: Majkát énekelni már nem menő

Ördög Nóra az Ázsia Expresszben szúrt oda egyet Majkának.

Delmagyar.hu

Ördög Nóra azon kevés híresség közé tartozik, aki nem keresi a konfliktust néhány percnyi extra hírnév miatt. Nem szokott senkinek beszólni, nincsenek botrányok körülötte, így is sikerült azonban elérnie, hogy hazánk legértékesebb női celebje a Forbes szerint: évek óta nem tudja még csak megszorongatni sem egyetlen ismert hölgy sem, miközben a mérőszámok egyike éppen a sajtómegjelenések mennyisége. 

Ördög Nóra, Majka, beszólás
Ördög Nórának nem stílusa a beszólogatás, de a Fülöp-szigetekről nyomott egy fricskát Majkának. Fotó. TV2

Aki azonban nézi az általa vezetett műsorokat, tudja, hogy a rögtönzött fricskák nem állnak távol a mórahalmi származású műsorvezetőtől. Az Ázsia Expresszben például – ahol más ismert emberek versenyeznek az általa vezetett játékban – rendszeresen hallani, amint viccesen évődik kollégáival, odaszúr valami poént, vagy éppen sarkosan megfogalmazza véleményét egy-egy konfliktus kapcsán. Egy néhány napja adásba került jelenetben azonban nem a jelenlévőknek szólt be, hanem a csatorna másik – egykori – vezető arcának. 

A Fülöp-szigeteken forgatott egyik játékot egy kazettás magnóval vezette fel, közben pedig Majka Mindenki táncol című slágeréből idézett. Majd gyorsan hozzátette: "Na de most Majkát énekelni a TV2-n már nem menő, úgyhogy mindegy is".

A rapper közel két évtizedig volt a csatorna meghatározó arca, év elején igazolt át a konkurens RTL-hez, ahol egyébként egy valóságshow-val karrierje elindult. És ha már a Forbes listát emlegettük: 2022-ben és 2023-ban is ő volt hazánk legértékesebb celebje, vagyis ismertség, láthatóság, kedveltség, hitelesség, pénztermelő képesség és online jelenlét tekintetében nem volt az országban nála jobban teljesítő híresség. Idén egyébként már csak a harmadik helyet tudta megszerezni Azahriah és Sebestyén Balázs mögött. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!