Helyi sport

2023.07.24. 15:21

Továbbra is elképzelhető, hogy visszatér Európába Ádám Martin

A forráskúti támadó hamarosan kétszeres édesapa lesz, az esetleges klubváltásáról is beszélt az M4 Sportnak adott interjújában.

Vajgely Pál

Ádám Martin hamarosan kétszeres apuka lesz.

Fotó: Ulszan Hyundai

Július 20-ával bezárt a dél-koreai átigazolási piac, így az Ádám Martinért érkezett ajánlatok valamelyikét ha el is fogadja a játékos jelenlegi klubja, az Ulszan Hyundai, akkor sem tudja már őt pótolni, hiszen már nem igazolhat új játékost.

A 28 éves csatárt az M4 Sport látogatta meg lakóhelyén, ahol Ádám úgy fogalmazott: a játékideje lehetne több, de az edzéseken és a meccseken is a száz százalékot nyújt.  

A forráskúti támadó elmondta, Ulszan külvárosi részén laknak, a legnagyobb dolog, amit meg kellett szokniuk, az a 90% fölötti páratartalom nyaranta.

Pakson nem volt sok gólpasszom, idén itt már van hat, hozzá tudok tenni a csapatjátékhoz. Más a játék, sokkal több a lekészítés, ezekből is jönnek a gólpasszok. Azt gondolom, a tavalyi szezonban elég sokat hozzátettem a csapat játékához és a bajnoki címhez. Elkezdődött az idei bajnokság, és másképp indultak a dolgok, hiszen nem nagyon játszottam. A válogatott szünet után kezdődött nekem a szezon. Mindegy volt, hogy én gólt rúgtam, háromszor egymást követően is a posztriválisom kapott lehetőséget. Hogy miért, azt nem tudom, nem szoktam megkérdezni, de tervben van, hogy egyeztetek a vezetőedzővel. Korrektül látom ezt az egészet, hogy mikor érdemelném meg a kezdőhelyet, és mikor nem – nyilatkozta Ádám Martin az M4 Sportnak.

Korábban Papp Gábor, a játékos menedzsere nyilatkozta azt, hogy egy top tízes, európai ajánlat is érkezett Ádám Martinért, ám mivel élő szerződése van a dél-koreai klubbal, így az Ulszanon múlik, elfogadja-e az ajánlatot.

 

Jó lenne visszatérni Európába. Jól érezzük magunkat, de beszéltünk a játékidőről, és jó ajánlat érkezett. Előrelépés lenne minden szempontból számomra, de még egyszer hozzáteszem: nem vágyódom el, jól érezzük magunkat Ulszanban. A sorsom nem az én kezemben van, hiszen szerződésem van, az európai folytatáshoz a klubnak is jól kell járni – mondta az esetleges transzferről a forráskúti támadó. Sajtóértesülések szerint egy belga klub lehet az, amely érdeklődik a támadó iránt.

Ádám Martin azt is elárulta, szeptemberben bővül a család, hiszen érkezik a második baba, jelenleg így a családja sincs vele Dél-Koreában – ugyanakkor hazautazni várhatóan nem tud majd, csak a válogatott Eb-selejtezői alkalmával. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában