Helyi sport

2023.07.11. 12:04

Hétszámjegyű ajánlat érkezett Ádám Martinért

Európai, top tízes bajnokságból is volt érdeklődő a forráskúti csatár iránt, 2,5 millió euróért távozhat Dél-Koreából.

Vajgely Pál

Szezonbeli ötödik gólját szerezte a forráskúti csatár.

Fotó: Ulszan Hyundai

A Nemzeti Sport Podcastjének vendége volt Papp Gábor, a YUNiK Management menedzserirodát vezető játékosügynök. A többek között Ádám Martint is képviselő ügynök az adásban elmondta, kicsit másképp képzelték el az idényt, és bár a forráskúti támadó gól per perc mutatója rendben van, a játékidejével nem elégedettek.

Én azon dolgozom, hogy ha felmerül egy olyan lehetőség, ami szakmailag és anyagilag is rendben van, akkor azzal tudjunk kezdeni valamit. Nem titok, hogy volt már hivatalos ajánlatunk Európából. Top tízes bajnokságból, és hét számjegyű összegről beszélünk. Az edzője meglepődött, amikor megtudta, hogy Martin akár távozhat is, a klub pedig úgy reagált, hogy a vételárának nagyjából a duplájáért távozhat, és tavaly ugye 1.2 millió fizettek érte... Ez lesz az a nagyságrend, amit el kell érnie az érdeklődőnek, onnantól minden az Ulszanon múlik... – mondta Papp Gábor, a forráskúti támadó menedzsere.

Hozzátette, a koreai átigazolási piac július 20-án zárul, így utána valószínűleg nem adnák el még a 2,5 millió eurós összegért sem Ádám Martint, hiszen nem tudnák pótolni.

A 28 éves csatár nem volt a keretben az Ulszan Hyundai legutóbbi mérkőzésén, legközelebb pedig magyar idő szerint szerda délben, az Incson ellen folytatják a bajnokságot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában