Férfi röplabda

4 órája

Közel járt a pontszerzéshez a Vidux-Szegedi RSE

Kicsin múlt, hogy ne egy mindent eldöntő ötödik szett döntsön a győzelemről. A Vidux-Szegedi RSE 3:1-es vereséget szenvedett a férfi röplabda Extraliga harmadik fordulójában a miskolci MEAFC-Peka Bau vendégeként.

Becsei Dávid

Csütörtökön 19 órától első bajnokiját játssza az újszegedi sportcsarnokban a Vidux-Szegedi RSE.

Fotó: Magyar Röplabda-szövetség

– Bár 3:1-re kikaptunk, pontról pontra egyre jobb mérkőzést játszottunk. Az első szettet nüanszokon vesztettük el, de a másodikban taktikailag kiválóan röplabdáztunk, amivel sikerült nyerni. A harmadik szett jól alakult, de akadt egy rossz fogadás-sorozatunk, és kiestünk a játékból. A negyedik szettben ismét jól játszottunk, de néhány taktikai hiba a blokkolásban elég volt ahhoz, hogy ne az ötödik szett döntsön a mérkőzésről. Ennek ellenére nagyon elégedett vagyok a fejlődés szintjével, jó úton járunk – értékelte a miskolci bajnoki mérkőzésen tapasztaltakat Otávió Ricardo Ferrigno Machado, a Vidux-Szegedi RSE vezetőedzője.

Vidux-Szegedi RSE, röplabda, Otávió Ricardo Ferrigno Machado
Csütörtökön 19 órától első bajnokiját játssza az újszegedi sportcsarnokban a Vidux-Szegedi RSE.
Fotó: Magyar Röplabda-szövetség

Csütörtökön 19 órától első hazai bajnoki találkozóját játssza hazai környezetben, az újszegedi sportcsarnokban a Vidux-SZRSE. Az ellenfél az a MAFC lesz, amely eddig három meccséből kettőt is megnyert. A DEAC-ot otthon 3:0-ra múlták felül, Kazinbarcikán 3:2-re nyertek, míg a székesfehérvári Máv Előre 3:1-re nyert Fóton.

MEAFC-Peka Bau–Vidux-Szegedi RSE 3:1 (25–19, 26–28, 25–17, 25–22)

A második fordulóban a Dág KSE vendégeként kapott ki a Vidux-Szegedi RSE.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában