Helyi kultúra

2024.09.07. 20:07

Autócsodák a sportpályán – Galéria

Szabó Imre

Szerte az országból több mint száz jármű érkezett szombaton az I. Maroslelei VW-konszern találkozóra. A faluszéli sportpályán tartott rendezvény a vártnál is nagyobb sikert aratott – érdeklődők százai csodálták, fotózták az autókat. Voltak itt közönséges utcai, családi kocsik is a Volkswagen márkacsoport képviselői közül, de láttunk épített és komoly hangtechnikával felszerelt autót, kamiont, buszt, illetve a VIP részlegben ritkaságokat – például egy méregdrága sárga Lamborghini sportkocsit. A cégcsoporthoz egyébként a Volkswagenen kívül olyan márkák tartoznak, mint a Škoda, a SEAT, a Cupra, az Audi, a Lamborghini, a Bentley, a Ducati és a Porsche. 

A szervezőegyesület, az idén alakult Bozsó Garage 19 tagot számlál – közülük mindenki rajongó. Egyikük, Gyüre Ferenc elmondta, nemcsak a falut körbejáró menetet rendeztek, de a nézők szórakoztatására versenyeket, vetélkedőket ugyancsak. Így például kerékpáros és talicskás szlalomversenyt, felnikitartó versenyt, a kocsiknak limbót, s persze szavazni is lehetett a legszebb négykerekűekre. 

– Mindenkinek más a szép. Van, aki az eredeti állapotú, régebbi tetszik, mások az egyedileg építettekre esküsznek. Én a bogárhátúakat szeretem a legjobban – árulta el Gyüre Ferenc.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában