Szegedi hírek

2024.06.08. 14:27

Családi napokat rendeztek a Szikin – Galéria

Suki Zoltán

Fotó: torokjanosphoto.hu

– Tavaly a sziksósi buszfordulónál rendeztük meg a családi napot, amit az idén már Siksósfürdőn, ahol a helyieket vártuk egy strandolásra is – mondta lapunknak Ruzsa Roland, a településrész önkormányzati képviselője.

A mostani rendezvényen a dorozsmai lakosok ingyen mehettek be a strandra. A gyerekeket ingyen hotdoggal várták, a felnőtteknek pedig gulyáslevest főztek több bográcsban is.

– Nagyon örülök annak, ahogy az elmúlt két évben is a közösségépítésnek szánt rendezvényeink sikert arattak, most is sikeres, hiszen, ahogy látjuk, rengetegen jöttek el a Szikire. Mindenki pozitívan vélekedik ezekről a kezdeményezésekről, mert rajtam kívül a többiek is úgy gondolják, hogy az ilyen rendezvényekre nagy szükség van – tette hozzá Ruzsa Roland.

A képviselő elmondta azt is, hogy az elmúlt két évben komoly energiát fordított Dorozsma fejlesztésére, és – ha vasárnap ismét megválasztják –, akkor ezt szeretné folytatni.

– Továbbra is megmaradok olyannak, amilyen eddig voltam. Az embereket meghallgatva szeretném képviselni az érdekeiket. Az ajtóm mindenki előtt nyitva áll, és továbbra is együtt kell építenünk a közösségünket – mondta Ruzsa Roland.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában