Tűz pusztított Kiszomboron: egy melléképület teljesen leégett

Kiszomboron, Csongrádon és Szentesen is riasztották a tűzoltókat csütörtökön. Kiszomboron tűz ütött ki, a melléképület teljesen leégett.

Delmagyar.hu

Csütörtök délelőtt teljes terjedelmében lángolt egy melléképület Kiszomboron, ahol kisgépeket és szerszámokat tároltak. A makói és szegedi hivatásos tűzoltók gyors beavatkozása megakadályozta, hogy a tűz átterjedjen a főépületre. Személyi sérülés nem történt, de az épület és a benne lévő eszközök megsemmisültek.

tűz, tűzoltók, Dózsa György tér
Tűzhöz és műszaki mentéshez is riasztották a tűzoltókat csütörtökön. Illusztráció: Kiss Annamarie

Nemcsak tűzhöz riasztották a tűzoltókat 

Csongrádon, a Dózsa György téren egy parkoló autóra dőlt fa okozott izgalmat csütörtökön. A helyi tűzoltók azonnal a helyszínre érkeztek, és sikeresen eltávolították a fát, kiszabadítva ezzel a járművet. A baleset során személyi sérülés nem történt, de az autóban kár keletkezhetett.

Úttestre dőlt fa veszélyeztette a forgalmat Szentesen

Szentesen egy úttestre dőlt hatalmas fa akadályozta a forgalmat, amely komoly veszélyt jelentett az arra közlekedők számára. A szentesi tűzoltók gyors reagálásának köszönhetően a fát hamar eltávolították az útról. Személyi sérülés itt sem történt, és a forgalom rövid időn belül zavartalanul folytatódhatott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában