Program

1 órája

Átalakulhat a dobogó a vármegyei labdarúgás hétvégéjén

Az első két osztályban egyaránt az elöl álló négy csapat találkozik egymással, míg Székkutason több mint hat év után rendeznek szomszédvári derbit. Rangadók sora következik a vármegyei labdarúgás hétvégéjén.

Vajgely Pál

A listavezető érkezik Algyőre, a Mórahalom Hódmezővásárhelyre utazik.

Fotó: Török János

Fontos hétvége következik a vármegyei labdarúgásban: az I. és a II. osztályban is két-két rangadót rendeznek, mindkét bajnokság első négy helyezettjének részvételével. A vármegyei I. osztályban egyik kihívójához látogat a Szeged-Csanád GA II., amely Algyőn lép pályára, a két csapatot jelenleg négy pont választja el egymástól, ám a listavezető szegediek az eddigi hét forduló során nem veszítettek pontot. A második helyen álló Sándorfalva a negyedik Makót fogadja szombaton, míg a dobogósokhoz zárkózó Tiszasziget ezúttal a sereghajtó Balástya vendége lesz. 

vármegyei labdarúgás
A Tiszasziget legutóbb Deszken nyert, most a sereghajtóhoz utazik a vármegyei labdarúgás előttünk álló hétvégéjén.
Fotó: Török János

A vármegyei II. osztályban a Csongrád előnye négy pont a SZEOL SC-FK Szegeddel szemben, így a hétvége eredményeitől függetlenül biztosan marad az élen. Viszont hogy milyen helyzetből várhatja majd a folytatást, az az UTC elleni idegenbeli meccstől is függ, miközben a SZEOL-FK Szeged a negyedik Mindszentet látja vendégül. A harmadosztályban újabb fontos meccs vár az Öttömösre, ezúttal a Sándorfalva II. ellen. A IV. osztályban több mint hat év után rendeznek szomszédvári rangadót, ma 15 órától jön a Székkutas–Nagymágocs derbi. 

A vármegyei labdarúgás hétvégi programja:

 

Vármegyei I. osztály, szombat, 15 óra: Kiskundorozsma–Deszk, Hódmezővásárhelyi FC II.–Kéménygyártó-Mórahalom VSE, Sándorfalva–Makó, M-Perfect Home-Algyő–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II., Balástya–Tiszasziget. Vasárnap, 15 óra: DB Futball Bordány–Szentesi Kinizsi. 

Vármegyei II. osztály, szombat, 15 óra: Csanytelek–Ásotthalom, SZEOL SC-FK Szeged–Mindszent, UTC–Csongrádi-Draxi-Gép, St. Mihály–Röszke. Vasárnap, 15 óra: Algyő II.–Mártély, Tiszasziget II.–Tömörkény. 16 óra: Csengele–Baks. 

Vármegyei III. osztály, szombat, 15 óra: Pusztamérges–Forráskút, Ambrózfalva-Csanádpalota–Domaszék, Apátfalva–Földeák, Öttömös–Sándorfalva II., Kistelek–Zsombó. Vasárnap, 10 óra: Makó FC-Duocor-Givaudan–Tápé. A Szatymaz szabadnapos. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 12.30: Kiskundorozsma II.–Ruzsa. 15 óra: Tömörkény II.–Dóc-Sándorfalva, Ópusztaszer–Üllés, Gyálarét–Mórahalom II. Vasárnap, 15 óra: Csanytelek II.–Tiszasziget III., Balástya II.–Pázsit SE. Tisza-Maros csoport, szombat, 11 óra: MAS SE–Hódmezővásárhelyi FC III. 15 óra: Ambrózfalva-Csanádpalota II.–Csongrád II., Székkutas–Nagymágocs, FC Szegvár–Eperjes. Vasárnap, 15 óra: Szőreg-Deszk–Kübekháza, Erzsébet FK–Kiszombor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában