Szegedi kábítószerkereskedők kerültek rendőrkézre – Videóval

Három szegedi fiatalt tartóztattak le a Bács-Kiskun vármegyei rendőrök, akik marihuána-kereskedelem gyanújába keveredtek. A szegedi kábítószerkereskedők közül két férfit Kiskunfélegyházán fogtak el, a harmadik dílert Kecskeméten vették őrizetbe.

Delmagyar.hu

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság három fiatal férfit vett őrizetbe kábítószer-kereskedelem gyanújával. Az akció során két szegedi férfit Kiskunfélegyházán állítottak meg, akiknél 2,1 kg kábítószergyanús növényi anyagot találtak. A baon.hu szerint a rendőrök kábítószer-tesztet végeztek, amely pozitív eredményt mutatott. Az szegedi kábítószerkereskedők közül az egyik gyanúsított beismerte, hogy a drogot Kecskeméten szerezték be és Szegeden tervezték továbbértékesíteni.

szegedi kábítószerkereskedők, rendőrség,
Szegedi kábítószerkereskedők buktak le Bács-Kiskun vármegyében. 
Fotó: police.hu

Szegedi kábítószerkereskedőket tartóztattak le

A nyomozás során a fiatal férfiak azt is elárulták, hogy rendszeresen vásároltak marihuánát egy kecskeméti dílertől, szintén továbbértékesítési céllal. A hatóságok azonnal őrizetbe vették mindkét gyanúsítottat, akik ellen bírósági eljárás indult, és letartóztatásukat is elrendelték.

A harmadik dílert Kecskeméten fogták el, akit a rendőrség szintén kihallgatott. A hatóságok további nyomozást folytatnak az ügyben, hogy feltárják a kábítószer-kereskedelem teljes hálózatát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában