Bemutatkozik a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

Pályaválasztás előtt álló nyolcadikosok, szülők, érdeklődők, figyelem! Számos előnnyel jár, ha az általános iskola után szakképzőben folytatja tanulmányait a diák. A Délmagyarország Podcastjában ezeket gyűjtöttük össze Kincses Tímeával, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum főigazgatójával és dr. Ambrus Norberttel, a HSZC kancellárjával.

Delmagyar.hu

Fotó: Illusztráció / Shuttersock

A Délmagyarország nyolcrészes podcastsorozatot indít a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrummal karöltve. Kincses Tímea, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum főigazgatója és dr. Ambrus Norbert, a HSZC kancellárja bemutatta a centrum iskoláihoz tartozó képzések felépítését, a szakképzési iskolákat érintő ösztöndíjrendszert, az ágazati alapképzést és a szakmai oktatást. Továbbá szó esett a HSZC háza táján az elmúlt időszakban történt fejlesztésekről, illetve a következő tanévekre vonatkozó beruházásokról is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában