Sporthang: Bodó, a bombázó

Delmagyar.hu

Az újra önbizalommal telve játszó Bodó Richárd találatával verte az OTP Bank-Pick Szeged a francia Nantes-ot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportmérkőzésén. 

podcast, Sporthang, Csongrád-Csanád vármegye
Ismét jelentkezik a Sporthang  Fotó: DM

Hiába hét mérkőzés óta veretlen a labdarúgó NB II.-ben a Szeged-Csanád GA – legutóbb ikszelt a Gyirmót ellen –, a győzelmek hiányoznak, éppen ezért a tabella közepén áll a klub, igaz, csak négy pontra az éllovas Kozármislenytől, de ugyanúgy négy pontra a kieső helyek egyikétől.

Az NB III.-ban az SZVSE kikapott, míg a Hódmezővásárhelyi FC továbbra is siker nélkül maradt, miután ikszelt a Kecskemét II. ellen.

Az első két negyedben még meccsben volt Zalaegerszegen a férfi kosárlabda NB I./A csoport nyitányán az SZTE-Szedeák, amely végül 33 pontos vereséget szenvedett. 

Ezekről a témákról is beszélgettek kollégáink, Vajgely Pál, Mádi József és Becsei Dávid a delmagyar.hu podcastjában, a Sporthangban a heti eseményeket összefoglalva. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában