Sporthang: csak óvatosan

Ismét jelentkezik szerkesztőségünk sport kibeszélő podcastsorozata.

Delmagyar.hu

A német Magdeburg elleni hazai siker után Barcelonában lépett pályára az OTP Bank-Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A meccs vége egy gólos vereség, de ez az eredmény kilenc gólos különbségről apadt le, így óvatosan, de megemeltük a kalapunkat a csapat előtt.

Sporthang, Podcast, szeged

A Szeged-Csanád GA gól nélküli döntetlent ért el a BVSC otthonában a labdarúgó NB II. 7. fordulójában, és ugyan hat mérkőzés óta veretlen, viszont nem tud számottevően előrelépni. A labdarúgó NB III.-ban az SZVSE-G-Falc Kft. hazai pályán kapott ki az éllovas Gyulától, míg a HFC ikszelt a Pénzügyőr vendégeként.

A vízilabda magyar kupa első szakaszát mind a négy Csongrád-Csanád vármegyei együttes, a két szentesi és a két női is sikerrel vette, akadtak bravúrok is az eredmények között – ezt is átbeszélték kollégáink, Vajgely Pál, Mádi József és Becsei Dávid a szokásos heti podcastben, a Sporthangban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában