delmagyar.hu podcast

2024.09.16. 17:30

Délmagyar podcast: Kupahangulatban

Nagyszerű győzelemmel kezdte a férfi kézilabda Bajnokok Ligáját az OTP Bank-Pick Szeged, amely a német bajnok Magdeburgot 31–29-re győzte le. Vajon mi lett Magnus Röd ujjával, illetve Gleb Kalarashnak milyen becenevet lehetne adni?

Delmagyar.hu

Ezekre a kérdésekre is keresték lapunk sportrovatának tagjai a válaszokat a szokásos heti podcast adásunkban, a Sporthangban.

A trió, így Vajgely Pál, Mádi József és Becsei Dávid ezen kívül beszélt még a közeledő labdarúgó BL-szezon lebonyolításáról is, valamint arról, mi történt a labdarúgó magyar kupa legutóbbi fordulójában, hogyan szerepeltek a Csongrád-Csanád vármegyei alakulatok. Az biztos, hogy az NB III.-as Hódmezővásárhelyi FC helytállt az NB I.-es MTK ellen, illetve a Szeged-Csanád GA Füzesabonyban tovább jutott. 

Közeledik a vízilabda idény rajtja, a hétvégén kupafordulóval kezdenek a csapatok, illetve az adásból azt is megtudhattuk, az angol harmadosztályban mi döntött a Stevenage és a Barnsley mérkőzésén a legutóbbi játéknapon.   

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában