Folytatódik a teke szuperliga

2 órája

Répcelakon szerepel a Szegedi TE

A férfi tekecsapat szuperliga 4. fordulója következik. A játéknapon a címvédő Szegedi TE újabb hosszú út előtt áll, hiszen Répcelakon a Balogunyom csapata ellen lép pályára szombat 14 órától.

Mádi József

A Szegedi TE bajnoki címvédő alakulata azon együttesek közé tartozik a férfi tekecsapat szuperliga mezőnyében, amely nem veretlen, ellenben a Répcelakkal, a Zalaegerszeggel és a Kaposvárral.

Szegedi TE
A Szegedi TE játékosa, Somodi Károly Répcelakon játszik a Balogunyom ellen. Fotó: Gémes Sándor

Szegedi TE: két siker

A bajnokság eddigi három fordulójában a Szegedi TE két sikert aratott, mindkettőt hazai pályán. Előbb megverte a Szankot 8:0-ra, majd a Szentgotthárdot 6:2-re, miközben Kaposváron a rangadón kikapott 5:3-ra, mindössze huszonhét fával.

Az ellenfél az előző bajnokságban még az NB I. nyugati csoportjában szerepelt, és ott nyerte meg a sorozatot. Ebben a szezonban eddig kétszer volt házigazda, a Szentgotthárdtól kikapott 6:2-re, míg a Tiszakécskét 8:0-ra verte, illetve Zalaegerszegen 7:1-s vereséget szenvedett.

A Szegedi TE előző bajnokijáról itt tudósítottunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában