Olimpia 2024

2024.08.04. 12:52

Klubja, és a mindszentiek is köszöntötték a hazatérő Ugrai Pannát – VIDEÓ

A Hód Úszó SE olimpiai hatodik helyezett úszója hazatért a párizsi olimpiáról, klubja, és szülővárosa is különleges fogadtatásban részesítette.

Ugrai Pannát a reptéren is köszöntötték.

Fotó: Hód Úszó SE

Olimpiai pontszerző helyen végzett a magyar női 4×200 méteres gyorsváltó a párizsi olimpián. A szám döntőjébe a második legjobb idővel kvalifikált, majd ott hatodik helyen végzett kvartett tagjaként versenyzett Ugrai Panna (Hód Úszó SE), valamint szintén vármegyénket képviselte Pádár Nikolett (HAÁSZ Szegedi Úszó Egylet), aki új egyéni csúcsot repesztett a döntőben, időeredménye egyben új junior Európa-csúcsnak is számít.

Ugrai Pannát a Hód Úszó SE küldöttsége fogadta a Liszt Ferenc repülőtéren, majd Panna szülővárosában, Mindszenten is készültek a városból indult úszó hazatérésére.

Ugrai Panna a párizsi olimpián egy másik váltóban, a 4×100 méteres gyorsváltóban is versenyzett, abban a számban tizedikként végzett a magyar csapat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!