Labdarúgó NB III.

2 órája

Várják már az első győzelmet

Mindkét Csongrád-Csanád vármegyei csapat javítana. A labdarúgó NB III. 12. fordulójában vasárnap 13 órától a Hódmezővásárhelyi FC Dabason lép pályára, míg az SZVSE-G-Falc Kft. otthon a Szolnok ellen.

Mádi József

A Hódmezővásárhelyi FC nagyon várja már az első sikerét a labdarúgó NB III.-ban. Erre vasárnap 13 órától idegenben, Dabason adódik majd újabb esély, míg az SZVSE-G-Falc Kft. szintén ugyanekkor a Vasutas stadionban feledtetné a legutóbbi 8–0-s vereséget, ezúttal a Szolnok érkezik Szegedre.

Hódmezővásárhelyi FC
Mahler Gergő (kék-sárgában) és a Hódmezővásárhelyi FC végre nyerne már. Fotó: Gémes Sándor

Reménykedik a Hódmezővásárhelyi FC

Tizenegy mérkőzés, hat döntetlen, öt vereség. Így áll a labdarúgó NB III. délkeleti csoportjában a Hódmezővásárhelyi FC, amely ezen a statisztikán mindenképpen javítana – lehetőleg már a 12. fordulóban.

– Nagyon várom már az első győzelmünket. A srácok becsülettel dolgoznak hét közben, mindent megtesznek, hogy javuljon a helyzetünk. Hiszem azt, hogy végre összejön a három pont a szintén nehéz helyzetben lévő Dabas ellen, de ehhez figyelem, pontosság, akarat és jó helyzetkihasználás kell – mondta Szűcs Róbert, a HFC megbízott edzője, egyben sportigazgatója.

A Hódmezővásárhelyi FC legutóbbi mérkőzése vereséggel végződött. A Dabas is készül a mérkőzésre.

Az SZVSE-G-Falc Kft. legutóbb nem várt különbségű vereséget szenvedett idegenben, az ESMTK otthonában. A játékosoknak egy hetük volt feldolgozni a 8–0-s kudarcot, és máris itt az újabb feladat, mégpedig a Szolnok, amely vasárnap látogat a Vasutas-stadionba. 

– Nem estünk túlzottan magunkba, hiszen láttuk, hogy ritkán adódik olyan, mint ami az ESMTK esetében történt: szinte minden összejött nekik. Nem gondoltuk túl, inkább a tanulásra használtuk fel ezt a vereséget. A csapat készen áll arra, hogy bizonyítson. A Szolnok most kezd magára találni, éppen ezért nem igazán örülök, hogy most találkozunk velük. Veszélyes ellenfél, de bízom abban, hogy megnyerjük a találkozót – mondta Kelemen Balázs, a szegediek vezetőedzője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában