Tenisz

2 órája

Együttműködést kötött a vásárhelyi és a zentai tenisz klub

A két testvérváros együttműködése folytatódik. Hódmezővásárhely és Zenta célja, hogy még szélesebb körben megkedveltessék a teniszt.

Az Interreg VI-A IPA Magyarország-Szerbia program támogatásával szeptemberben elindult az első közös teniszverseny a Hódmezővásárhelyi Tenisz Club és a Zentai Tenisz Klub részvételével. A két testvérváros sportolói között több mint 30 éves hagyomány van az éves teniszverseny formájában, idén azonban újabb mérföldkő következett a két klub kapcsolatában.

Tenisz, Hódmezővásárhely, Zenta
A két város kapcsolata tovább erősödik a tenisz által.
Fotó: Hódmezővásárhelyi Tenisz Club

A program célja, hogy a teniszt még szélesebb körben megkedveltessék a fiatalabbak  a felnőttek között is. A két klub bővíti a rendszeres teniszoktatást, és infrastrukturális fejlesztések is lesznek a teniszpályákon. 2025 januárjától 12 hónapos tanfolyamok is indulnak, és határon átnyúló versenyek, közös tenisznapok is tervben vannak. A programok mellett a Hódmezővásárhelyi Tenisz Club három kültéri pályája új világítási rendszert kap, valamint a beltéri pályák világítása is megújul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában