Bulvár-celeb

2 órája

Végre egy hiteles forrás is megszólalt Michael Schumacher állapotáról

Michael Schumacher állapotáról beszélt egy ismert idegsebész azok után, hogy elterjedt a pletyka arról, hogy nyilvánosan látták a legendás pilótát.

MW

Michael Schumacher

Fotó: AFP

Ezt ugyan senki nem erősítette meg, de szeptember vége óta tartja magát a híresztelés, hogy a legendás pilótát balesete óta először nyilvánosan látták lánya, Gina-Maria esküvőjén.  

Jussi Posti nemzetközi hírű idegsebész azonban határozottan cáfolta, hogy Michael Schumacher ott lehetett volna lánya esküvőjén – írja a Daily Mail.

A finn Turku Egyetemi Kórház idegsebészeti és traumatikus agysérülésekkel foglalkozó osztályának vezetője szerint ha a pilóta otthonában egy kórházat alakítottak ki, az arra utal, hogy továbbra is rossz állapotban lehet.  

„Nem hiszem, hogy túl aktív életet élne. Minden jel arra utal, hogy nincs jól. Az ágyhoz kötött betegek sokszor annyira legyengülnek és merevvé válnak, hogy ennyi év után már szinte lehetetlen őket felkelteni az ágyból”

– hangsúlyozta Jussi Posti.

Az idegsebész hozzátette, kizártnak tartja, hogy az autóversenyző állapotával kapcsolatban bármi megváltozott volna.

Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett síbalesetet, de már akkor nagyon kevés információt közöltek az állapotáról. A Forma–1 hétszeres világbajnoka életveszélyes sérüléseket szenvedett, hetekig tartották mesterséges kómában, ezt követően pedig teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Azóta is teljesen elzárva él, családja semmilyen információt nem osztott meg az állapotáról. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!