Tovább bővült a másodosztályú csapat kerete

2024.09.04. 09:34

Újabb fiatal szélső érkezett

Az NB I.-ben szereplő ETO FC Győr csapatától érkező Lacza Alex személyében 20 éves szélső támadóval erősödött a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapatának kerete.

Lacza Alex (középen) legutóbb Pécsen futballozott.

Fotó: Pécsi MFC

Lacza Alex 2004. június 17-én született a felvidéki Zselízen. A ballábas támadó a perbetei csapatban kezdett futballozni, majd kilenc évesen a Komarno együtteséhez igazolt. Tizenhárom esztendősen felfigyelt rá az ETO FC Győr.

A Rába-partiaknál végigjárta a korosztályos együtteseket, mindeközben tagja volt a szlovák U15-ös válogatottnak, az U20-as nemzeti csapatban pedig góllal debütált. Az előző idényt Pécsett töltötte kölcsönben. Az ETO és a PMFC színeiben összesen 44 másodosztályú mérkőzésen 6 gólt szerzett.

– Gólokkal és gólpasszokkal szeretném segíteni a csapatot. Nagyon tetszik a város és a Szent Gellért Fórum is elragadó. Pozitív fogadtatásban részesültem. Motiváltan várom az előttünk álló szezont – nyilatkozta Lacza Alex.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában