Helyi sport

2023.04.07. 14:29

Egy lépésre a döntőtől az SZRSE

Dunaújvárosban is nyert a Vidux-Szegedi RSE férfi röplabdacsapata, kedden véget érhet a párharc.

V. P.

Simán nyert idegenben, kedden döntőbe juthat az SZRSE.

Fotó: Kocsis Alíz

A hazai győztes meccs után idegenben csapott össze a férfi röplabda NB I. elődöntőjében a Dunaújvárossal a Vidux-Szegedi RSE.

A hétfői találkozóhoz hasonlóan most is szoros csatát hozott az első két szett, de mindkétszer a Tisza-partiak tudták uralni az utolsó labdameneteket, így 2:0-ra vezettek. A harmadik szettben már önfeledt játékot mutatott az SZRSE, és magabiztosan nyert, ezzel szettveszteség nélkül győzött a Dunaújváros vendégeként.

Az SZRSE így 2:0-ra vezet a három győzelemig tartó párharcban, kedden 19 órától az újszegedi sportcsarnokban pedig le is zárhatja a párharcot. A másik elődöntőben szintén 2:0-ra vezet a Miskolc a Dág ellen.

Fésüs Erzsébet:Boldogok vagyunk, hogy 3:0-ra sikerült legyőznünk ellenfelünket, ez fontos mérkőzés volt, hogy két győzelemmel tudjuk folytatni a párharcot. Tisztában vagyunk azzal, hogy száz százalékos teljesítményt kell hoznunk a következő mérkőzésen a továbbjutás érdekében.

Dunaújváros–Vidux-Szegedi RSE 0:3 (22:25, 22:25, 15:25)
Férfi röplabda NB I, elődöntő, 2. mérkőzés. Dunaújváros, 70 néző. Vezette: Varga, Varjasi.
Vidux-Szegedi RSE: Piti, Kasnyik, Dileo, Kiss G., Pozzobon, Csányi. Csere: Borsi (libero), Polyák (libero), Bodnár, Honti, Sarnyai, Demcsák. Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.
Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2–0 az SZRSE javára

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában