Férfi röplabda

2 órája

Az SZRSE szettet igen, pontot viszont nem rabolt idegenben

Kaposvári 3:0-s vereségüket követően ismét idegenben léptek pályára. A Vidux-SZRSE a férfi röplabda Extraliga 2. fordulójában az esztergomi Dág KSE vendégeként 3:1-es vereséget szenvedett.

Becsei Dávid

– Az első szett kiegyensúlyozottan indult, de a tizenötödik pont után megálltunk. A második szettől újra kiválóan játszottunk, olyannyira, hogy nagy nyomást helyeztünk a másik csapatra. A harmadik és a negyedik szettben viszont ismét elvesztettük az irányítást. Rengeteg hibát vétettünk a nyitásokban, a blokkolásban és a védekezésben, úgyhogy ezen a héten azon dolgozunk majd, hogy ezeket kijavítsuk – jegyezte meg a második bajnokit illetően Otávio Ricardo Ferrigno Machado, a Vidux-SZRSE vezetőedzője. Az első körben Kaposváron szenvedtek 3:0-as vereséget a szegediek.

Vidux-SZRSE, röplabda, Otávio Ricardo Ferrigno Machado
A Vidux-SZRSE szettet már nyert, pontot viszont nem szerzett két forduló alatt, idegenben.
Fotó: Baráth Katalin/hunvolley

A bajnokság 3. fordulójában a Vidux-Szegedi RSE a MEAFC-Peka Bau vendége lesz Miskolcon vasárnap 18 órától. Bodnár Lajosék idei első hazai meccsükön október 24-én 19 órától a fővárosi MAFC-ot látják majd vendégül.

Dág KSE–Vidux-SZRSE 3:1 (25–19, 29–27, 21–25, 25–18)

Férfi röplabda, Extraliga, alapszakasz, 2. forduló. Esztergom, Suzuki Aréna, 70 néző. Vezette: Takács, Mezőffy.
Vidux-SZRSE: Bodnár, Kasnyik, Gönczi, Da Rocha, Honti, Sarnyai, Kávai (libero). Csere: Borsi (libero), Szepesi, Filius, Fitor. Vezetőedző: Otávio Ricardo Ferrigno Machado.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában