A tét a bajnoki cím

2020.09.18. 15:05

Nagy feladat vár a szegedi tollaslabdázókra

Az alapszakasz megnyerése után hazai közönség előtt nyerhet aranyérmet a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE szombaton.

Pápai is sokat készül szombatra.

Forrás: GOODWILL PHARMA TISZA TOLLAS SE

Az alapszakasz megnyerése után hazai közönség előtt nyerhet aranyérmet a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE szombaton.

Az alapszakaszt bravúrosan megnyerték, de legnagyobb álmaikat is valóra válthatják a szegedi tollaslabdázók szombaton. A Squash Club Szabadidőközpont Károlyi Ákos tollascsarnoka ad otthont az első osztályú tollaslabda-csapatbajnokság rájátszásának, ahol a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE csapata reális bajnoki esélyekkel vághat bele a küzdelmekbe.

Pápai is sokat készül szombatra.
Fotó: GOODWILL PHARMA TISZA TOLLAS SE

A Tisza-partiakra nehéz feladat vár, hiszen ellenfeleik között megtalálhatjuk a Fehérvár BSE csapatát, illetve azt a pécsi Multi Alarm SE-t, amely már sorozatban tíz éve bajnoki címet ünnepelhet, így nagy fába vágják a fejszéjüket Didi Purwanto tanítványai.

– Minden erőnkkel megpróbáltunk a lehető legjobban felkészülni a rájátszásra, egész nyáron fejlesztettük a technikánkat és az állóképességünket, most már a formába hozás van porondon. Alig várom, hogy végre Szegeden, saját otthonunkban játszhassunk: megpróbáljuk ezt kiélvezni, de közben a meccsekre is fókuszálni – mondta a csapat játékos-edzője, aki hozzátette, játékosként a legjobb teljesítményt szeretné nyújtani a csapatért. A szegediek mindenképpen bíznak a közönség segítségében.

– A rájátszásra az alapszakasz vége óta készülünk: amikor kiderült, hogy mi rendezhetjük, még nagyobb hangsúlyt kapott a bajnoki cím. Az egész nyarat végigedzettem. Az a fő célom, hogy minél jobban játsszak szombaton, és hogy bajnokok legyünk. Ahogy közeledik a verseny, már csak taktikai és technikai részleteket dolgozunk ki, a felállás lehetséges variáció­it próbálgatjuk, hogy mi lehet majd a legjobb – nyilatkozta Pápai Balázs ifjúsági olimpikon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában