Könyvajánló

2024.08.31. 08:00

Christina Lauren: Az ​édenkertprobléma

Delmagyar.hu

Könyvajánló. Anna Green egyetem alatt névházasságot köt a lakótársával, Liammel, hogy olcsó albérletben lakhasson. Aztán tudomása szerint elválnak, és ki-ki boldogan megy az útjára. A lány számára csak három évvel később derül ki, hogy Liam százmillió dolláros vagyon örököse, és azért volt szüksége a névházasságra, hogy hozzájusson a pénzhez. Liamnek öt éven át kell boldog házasságban élnie ahhoz, hogy teljesítse a végrendelet feltételeit. Az idő lassan le is telik, de a család meg akar ismerkedni a feleségével. Liam pánikba esik: vajon el tudja játszani Anna az illedelmes feleség szerepét a dúsgazdag szülők előtt? Ahogy telnek a napok, Liam rádöbben, már nem is az foglalkoztatja, hogy megszerzi-e a milliókat. Tényleg megtalálta az igazit? Megrontja-e a felső tízezer világa Annát? Sikerül-e egyben tartani a kapcsolatot, ami eleve hazugságra épült?

 

 

A regény gyönyörű kivitelezésben, élfestéssel került a boltokba, de nemcsak küllemében nyerte el egyből a könyvbarátok tetszését. A párbeszédek humorosak, a helyszín gyönyörű és a romantika mellett van komolyabb mondanivalója is, hiszen nem fél belemenni a szereplők traumáiba sem. A Christina Lauren szerzőnév egyébként két nevet takar. Christina Hobbs és Lauren Billings olyan sikerregényeket szerez, mint a Nem mézeshetek, a Lelkitárs-egyenlet vagy Az igazszerelem-kísérlet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában