Könyvajánló

2024.08.10. 10:30

Könyvajánló – Guillaume Musso: Mert szeretlek

Delmagyar.hu

Black Grunge Book Cover Mockup Instagram Post - 1

A világhírű Nicole Hathawav hegedűművész és a maga szakmájában szintén sikeres Mark gyermekének, Laylának öt évvel ezelőtt veszett nyoma egy Los Angeles-i bevásárlóközpontban. A pár házassága szép lassan tönkrement, Mark ugyanis szabályosan beleőrült a tragédiába: két éve mindent hátrahagyva hajléktalanként tengeti az életét az utcán. 

Amikor egyik fellépése után Nicole-t megtámadják, teljesen véletlenül a férfi siet a segítségére, így az egykori szerelmesek útja ismét találkozik. Mark azonban továbbra sem tud túllépni a veszteségen, és hiszi, hogy Layla még mindig életben van. A jelek szerint pedig igaza is lesz: napra pontosan öt évvel az eltűnését követően ugyanazon a helyen találnak a kislányra. 

Arról, hogy mi történhetett vele, senki nem tud semmit, ugyanis Layla teljes némaságba burkolózik. A viszontlátás örömét egyre több megválaszolandó kérdés követi. Hol volt mindvégig Layla? Kivel? És főleg: miért tért vissza? 

Mark számára a válaszokat egy repülőút adhatja meg, ám ugyanezen a gépen utazik a tinédzser Evie, akit bosszút esküdött egy férfi ellen, valamint a botrányairól ismert milliárdoscsemete, Alyson is. Mire a gép leszáll, hármójuk sorsa végérvényes összefonódik. Különböző életkorban és élethelyzetben vannak, de találkozásuk drámai hatású lesz, mert életük örökre megváltozik. Az édesapa, a fiatal kamasz lány és a fiatal felnőtt nő életútja ezen a különleges repülőjáraton olyan fordulatot vesz, ami egy lezárást, egy újrakezdést és egy gyógyulás elejét jelenti majd nekik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában