Ugrai Panna szelte fel a tortát

2024.08.17. 17:30

Szeretem Vásárhelyt Egyesület – hatévesek lettek

Születésnapi partit rendeztek Hódmezővásárhelyen, aminek a Népkerti Sörkert volt a helyszíne. Az ünnepelt, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület hatéves lett. A civil szervezet az elmúlt időszakban mintegy 500 kisebb-nagyobb programot szervezett. A születésnapi parti díszvendége az olimpiai 6. helyezett Ugrai Panna úszó volt.

Kovács Erika

Ugrai Panna és Gyuris László szelték fel a születésnapi tortát. Fotó: Kovács Erika

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület a rendezvényeivel beírta magát Hódmezővásárhely kulturális történetébe.

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület kívánsága

A születésnaposnak a gyertya elfújásakor jár egy kívánság. Mi, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület alapítói azt kívántuk, hogy ez a 12 fő, az alapítók, akik a közélet valamennyi területéről érkeztünk, úgy gondoltuk, hogy a híres vásárhelyi életérzést meg kell őrizni, most pedig azt kívánjuk, hogy ehhez a feladathoz még nagyon sokáig legyen erőnk 

– mondta a Szeretem Vásárhelyt Egyesület születésnapi partiján lapunknak Walterné Böngyik Terézia, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület elnöke. 

Minőséget hoznak létre, értéket teremtenek

Ha valahol egy Szeretem Vásárhelyt plakát megjelent, a résztvevők tudták: a név garancia arra, hogy minőséget, értéket teremtünk és olyan hagyományokat őrzünk, amely határokon is túl nyúlik. Az elmúlt hat évben körülbelül 500 különféle programunk volt, amikre nagyon büszkék vagyunk. Kiváló művészeti képességekkel rendelkező gyermekeknek díjat alapítottunk. A figyelmünket igyekszünk mindig valamilyen aktuális dologra fordítani 

– közölte az elnök.

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület a kultúra mellett a sportra és a környezetvédelemre is hangsúlyt helyezett. Tavaly a Határtalanul program jóvoltából, 400 középiskolással ismertették meg Erdély szépségeit.

Gyuris László pekándiós tortát készített az ünnepeltnek

A Népkerti Sörkertben megrendezett születésnapi partin Ugrai Panna Európa-bajnok úszó, olimpiai 6. helyezett volt a díszvendég. A jelenlévőket a Dresch quartett és a Csürhe Banda szórakoztatta. Gyuris László Intuíció néven pekándiós tortát készített az estre, a pekándió csípősségét mogyoróval lágyította. A torta csokoládés-pekándiós ropogóst is tartalmazott, valamint fehércsokoládés mousse-t. A program résztvevői meggyvelőt, rózsaszirmot és hibiszkuszt is felfedezhettek az ízek orgiájában. A tortát Ugrai Panna és Gyuris László szelték fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában