Helyi közélet

2024.08.14. 18:23

Forgalmi rend változások lesznek a Borfesztivál idején Hódmezővásárhelyen

Kovács Erika

A XVIII. Borfesztivál kapcsán az alábbi forgalmirend-változást hirdette ki a hódmezővásárhelyi önkormányzat. A változások már mától, augusztus 14-től érvényesek és a rendezvénysorozat végéig tartanak. 

A Hősök tere felől a Városház utca irányába behajtani tilos kivéve célforgalom, illetve zsákutca táblát helyeznek k. Erre az időszakra a Városház utca kétirányú lesz.

A Zrínyi utcán, a Nyizsnyai Gusztáv kereszteződése vonalában a Kossuth tér fele haladva behajtani tilos kivéve célforgalom táblát helyeznek ki.

A posta irányából a sétálóutca felé, a Coop élelmiszerbolt sarkánál lévő kerékpárúton kerékpárral behajtani tilos táblát helyeznek ki. A kerékpárosok a Hódi Pál utca, illetve a Bakay utca irányába közlekedhetnek.

A Hódi Pál utcát és a Dr. Rapcsák András sétálóutcát átkötő útszakaszon, a BFMK mellett kerékpárral behajtani tilos táblát helyeznek ki. A kerékpárosok a Lázár utca irányába kerülhetnek.

A Mária Valéria utca és a Dr. Rapcsák András út kereszteződésénél a sétálóutca felé haladva behajtani tilos kivéve kerékpárral tábláról lekerül a kiegészítő tábla. A kerékpárosok a Szent Antal utca felől tudnak kerülni.

Dr. Rapcsák András út és a Lázár utca kereszteződésénél a sétálóutca felé haladva a kerékpárút tábla a rendezvény idejére megszüntetésre kerül. A Lázár utca, illetve a Deák Ferenc utca fele tudnak kerülni.

A Szőnyi utca és a Kossuth tér kereszteződésénél a rendezvény ideje alatt a sétálóutca felé haladva a kerékpárút megszűnéséről tájékoztató táblát helyeznek ki. A kerékpárosok a Kossuth tér fele haladva tudnak kerülni.

Az Andrássy út és a Kossuth tér kereszteződésénél az OTP bank mellett kerékpárút vége táblát helyeznek ki. A kerékpárosok a Szent Antal utca felé kerülhetnek.

A Hódi Pál utca és a Kossuth tér kereszteződésénél kerékpárral behajtani tilos táblát helyeznek ki. A kerékpárosok a Bakay utca, illetve a Lázár utca irányába haladhatnak – adta hírül Hódmezővásárhely Város Gyorshír Szolgálata. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában