Hirdetés

2024.08.26. 08:00

Időpontot is foglalhat a Szezsi Optika webshopján!

A szegedi Szezsi Optika saját webshoppal rendelkezik. Ez azért hasznos, mert a szezsioptika.hu oldalon időpont foglalható szemészeti vizsgálatra, az ügyfélszolgálat pedig 24 órán belül válaszol ügyfelei valamennyi kérdésére, és a szaküzlet termékei akár házhoz szállítással is megvásárolhatók.

PR cikk

Fotó: Illusztráció/ Shutterstock

Az immár harmadik éve dübörgő weboldalon a vásárlók megismerhetik az üzlet szinte teljes kínálatát.

Naprakész webshop

Főbb termékeik között kontaktlencsék, kontaktlencsék tisztítóoldatai, kiegészítő termékek (tokok, tisztítóspray-k, kendők, láncok, úszó- és búvárszemüvegek – akár dioptriával) közül válogathat a Szezsi Optika honlapján. A termékek megrendelésében a részletes termékleírás segíti a vásárlókat.

A Hoya VIP-csoport tagjaként a Szezsi Optika speciális, egyedi kontaktlencsemárkákat forgalmaz. Kedvező árakat vagy csomagkedvezményt, illetve rugalmas, időtakarékos vásárlási lehetőséget kínál vásárlóinak.

Sokan veszik igénybe webes ügyfélszolgálatunkat, főleg szemészeti rendelésre jelentkeznek be, valamint garanciális vagy szembetegségekkel kapcsolatos kérdések merülnek fel. A legkeresettebb online megrendelt termékeink a kontaktlencsék és azok tisztítóoldatai, egyedi tokok és mikroszálas törlőkendők

– mondta el Szelezsán Dénes, az optika ügyvezető-tulajdonosa. Ez azok számára is előnyös, teszi hozzá a szakember, akik évekig a Szezsi Optikában szerezték be lencséiket, de például költözés miatt a személyes vásárlás számukra már nem lehetséges. Ők a szaküzleten keresztül megkaphatják a kívánt terméket.

Minőségi újdonságok

A weboldal naprakész tájékozódást nyújt a legújabb akciókról, hírekről, illetve a legújabb termékekről. Például a Hoya lencséik mellett már Seiko lencséket is kínál a szaküzlet és webshopja, ami minőségi ugrást jelent ebben a kategóriában mind látásélmény, mind ellenálló képesség tekintetében.

A Myiosmart gyermeklencsék bevezetésével pedig jelentősen sikerült csökkenteni, lassítani a mínuszos korrekciók előrehaladott állapotát. Szelezsán Dénes és csapata büszke a Hoya fejlesztésére, amire jelenleg heti szinten van kereslet az üzletükben.

Szemészeti rendelések kicsiknek, nagyoknak

Természetesen a személyes vásárlás továbbra is biztosított a Boldogasszony sugárúti szaküzletben, ahol a gyermek és felnőtt szemüvegkeretek széles, folyamatosan megújuló kínálata mellett a szemészeti rendelések is folyamatosak. Hétköznapokon Dr. Jánossy Ágnes gyermekszemész várja a kicsiket és a babákat, Rostásné Détár Mária optometrista és kontaktológus pedig a kamaszokat és a felnőtteket invitálja szemészeti vizsgálatra.

A Szezsi Optikára akkor is számíthat, ha Önnek szemüvegkészítésre, illetve -javításra van szüksége.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy igazán jó akciókat kínálhassunk vásárlóink számára. Így nyerhet érvényt szlogenünk: „Szezsi Optika – a szemrevaló megoldások boltja”.

Elérhetőség:
Szeged, Boldogasszony sgt. 35.
Tel.: 62-444-208
www.szezsioptika.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában