Hirdetés

2024.07.09. 08:00

Utcabálról jött a hír a szegedi Hungitól

Igazi szabadtéri bulit rendez a Hungi! Július 13-án, szombaton, aki él és mozog, gyűljön össze úgy este hat körül a szórakozóhely előtt lezárt Stefánián! Az utcabáli hangolódást élő zenés koncertek és kitelepült borászatok segítik. Hogy mielőbb úrrá legyen rajtad a láz, legyél te az első 100 vendég egyike, aki welcome drinkkel a kezében bulizhat egy remekbe szabott nyári éjszakán!

PR cikk

Nemcsak a környékbeli jampecok lesznek ott a Stefánián, hanem mindenki, aki számít. Talán még Gedeon bácsi, a nők bálványa is. Ha ő mégsem, akkor maga helyett elküldi a Gedeon Birtok borait, de a Nyakas Pince és a Kvassay Borászat nedűit is megkóstolhatod a helyszínen.

Ingyen húzzák a talpalávalót

A buli ingyenes, tehát nincs más dolgod, mint összeszedni a barátaidat, jól érezni magatokat és sokat táncolni: ebben fog közreműködni az AV Acoustic csapata, valamint DJ Matesz szuper muzsikái.

Mit vegyél fel?

Valami csinit. Részletesebben: elegáns, hétköznapian elegáns viseletet várnak tőled a szervezők. A kényelmes macinaci, az edzőtermi szerkó ide kevés lesz; ilyen öltözékben nem is engednek be a buliba. És ha már ruha: a ruhatár a te érdekedben kötelező.

Fontos: Hozz magaddal személyit! Az utcabálon a 18 éven aluliak is részt vehetnek, de csak 22 óráig; utána már a szülői kíséret mellett sem folytathatod a bulizást.

Buli után Eb-döntő

Hiába vágyod majd, hogy ez az éjjel soha ne érjen véget, másnap reggel már csak a buli utáni takarítás várna rád a Stefánián. De nincs semmi veszve: július 27-én és augusztus 10-én is lesz utcabál a Hungi előtt.

És van egy remek programtippünk vasárnap estére: július 14-én vár a Hungi Eb Terasza, ahol LED-falon követheted az Eb-döntő mérkőzését. Gyere vissza a haverokkal, hogy együtt izgulhassátok végig a döntő legjobb pillanatait!

További információk a Hungi Facebook-oldalán.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában