Hirdetés

Tegnap, 8:00

Feltuningolták a Novotel Szeged rendezvénytermeit, mutatjuk a képeket!

Még alig végeztek az utolsó simításokkal, mi máris megnéztük a végeredményt. Aki éppen esküvői helyszínt keres vagy céges rendezvényét szeretné igényes környezetben lebonyolítani, kukkantson be velünk a Novotel Szeged megújult konferenciatermeibe!

PR cikk

A Tisza-parti szálloda teljes körű korszerűsítést hajtott végre a konferenciatermeiben, a Tisza teremben, valamint a Vedres és Lechner termekben. A végeredmény: elegancia és kényelem mesterfokon.

 

Tartalmi és formai újítások

Burkolatcsere, gipszkartonozás és festés után új szőnyeget és bútorzatot is kapott Szeged ikonikus szállodájának három légkondicionált rendezvényterme. Emellett jelentős modernizálás történt: a digitális fejlesztés során megújult a hang-, fény- és világítástechnika, még a függönyök működését is „okosították”. Ezzel a kor elvárásainak megfelelve, gyakorlatilag bármilyen technikai igényt messzemenőleg ki tud elégíteni.

 

Kinek lesz ez jó?

  • A Tisza terem azok számára, akik gőzerővel keresik nagyszabású konferenciák, többnapos céges rendezvények, év végi vállalati bulik számára a tökéletes helyszínt, vagy éppen az esküvőjüket szervezik. Ehhez a 80–220 fő befogadására alkalmas helyiség ideális választás.
  • A Vedres terem 30–80 fős rendezvényeket fogad be, például üzleti megbeszéléseket, zárt körű családi rendezvényeket.
  • A Lechner terem kiváló 20–50 fős workshopokra, továbbképzésekre, szemináriumokra.

Óriási előny, hogy a három helyiség akár egybe is nyitható, így összesen 250 fő befogadására alkalmas.

Ha a vendég „családias létszámban” gondolkodik, az ismert szálloda 100 fős étterme a megoldás: családi események – kisebb lagzik, ballagások, eljegyzések, házassági évfordulók – ideális helyszíne, de osztálytalálkozó is szervezhető ide.

Komplex szolgáltatás

Egy hotelben mi sem egyszerűbb, mint cateringszolgáltatást nyújtani a rendezvények számára. À la carte kínálatából vagy előre egyeztetett kínálat szerint melegételt, fingerfood-válogatást egyaránt biztosítanak.

 

A rendezvényre érkezők számára a 140 szobás szálloda előtti parkoló is rendelkezésre áll.

Amennyiben a megfelelő helyszínt keresi céges találkozója, évzáró rendezvénye vagy egy teljes körű ellátást igénylő konferencia részére, kérje a Novotel Szeged ajánlatát a 
[email protected] e-mail-címen.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában