Szegedi hírek

2024.07.28. 07:01

Legyen az Öné ez a szuper családi ház Szegeden – most még jobb áron! (Fotók)

Delmagyar.hu

Ha eddig kereste az igazit Szeged-Kiskundorozsmán, itt a nagy lehetőség! Egy igazi jolly joker ház várja, 110 négyzetméteren, két szinten, garázzsal és melléképületekkel. A házban minden megvan a kényelmes élethez: tágas nappali, modern konyha, három háló, és még egy infraszauna is! A vállalkozó szelleműeknek pedig külön örömhír: a melléképületekben jelenleg egy jól felszerelt autószerelő műhely üzemel, de akár más vállalkozásnak is helyet adhat.

“Árcsökkenés!!!!

Szeged-Kiskundorozsmàn, a főút mentén vált eladóvá a képeken látható, 729 m2-es telken fekvő, 110 m2 lakóterű családi ház.

Az eladásra szánt tehermentes ingatlan melléképületekkel és garázzsal, igény szerint akár garázsokkal rendelkezik.

A főépületet 1993-ban épült.

- a 110 m2-es, kétszintes családi házba egy közel 20 m2-es teraszon àthaladva jutunk be.

A földszinti 60 m2-es alapterületen egy tágas, rendkívül világos, panorámaablakos nappali, egy konyha étkezővel, egy kamra, egy fürdőszoba és egy tágas előtér lett kialakítva, az 50 m2-es emeleti részen pedig három szoba, egy gardrób, egy mosókonyha és egy tusolókabinos fürdőszoba kapott helyet, valamint itt található még egy a lakók kényelmét fokozó infraszauna is.

Az épület külső és belső szigetelésen felül tetőszigetelést is kapott.

A tetőszerkezet betonfödémes, klasszikus cserépekkel rakva.

A hidegebb hónapokban a ház melegét termosztátos padlófűtés biztosítja, amely egy vegyes tüzelésű kazánnal üzemeltethető, a fűtés a műhelyben található puffertartàllyal még gazdaságosabban működik. Aamennyiben a majdani tulajdonos gázkazànt szeretne üzemeltetni arra is van lehetőség.

A ház ideális hőmérsékletének biztosításában további segítség még a felszerelt hűtő-fűtő klíma .

A villamoshálózata kifogástalan állapotú, két villanyóra is biztosítja a fogyasztás elkülönítését a fő-, illetve a melléképületekben.

A műhelybe 3X16 A, míg a házba 1X20 A került bevezetésre, rézvezetéken, szakaszolva, fi-relével ellátva.

A vízvezetékrendszert 5 rétegű csővezetékkel oldották meg.

Energetikai szempontból lényeges, hogy néhány évvel ezelőtt a ház összes nyílászárója ki lett cserélve. Az állóablakok műanyagokra, amíg a tetőablakok Velux márkájú fa ablakokra, ezzel egy időben hőszigetelt alumínium redőnyök és szúnyoghálók is felszerelésre kerültek.

A melléképületekben jelenleg vállalkozás céljából egy karosszéria műhely üzemel.

Az egyik 53 m2-es épület vegyes építésű, benne egy kamra, garázs, kazánház, fürdőszoba, illetve egy kétállásos autószerelésre is alkalmas műhely található szerelőaknával és egy emelővel.

A másik melléképület 67m2 alapterületű, nagyobb belmagasságú itt szintén műhely üzemel, két kocsiállással és egy szerelőaknával.

A melléképületek fűtése külön vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, a villamoshálózata le van választva a házról, benne 3 fázis került bekötésre.

A részben füves udvaron fúrt kút is található.

A melléképületek – átalakítással - kitűnő helyet biztosíthatanak egyéb vállalkozásnak, esetleg teret adhatnak több garázsnak vagy akár többgenerációs család számára is otthont nyújthatnak.”

További otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!