Hétvégi program

1 órája

Ellentétes formában lévő csapatok találkoznak Algyőn

Nagyüzem lesz Csongrád-Csanád vármegye labdarúgó-pályáin szombaton, hiszen a vármegyei bajnokságok mérkőzéseinek többségét ma rendezik meg. A vármegyei I. osztály derbijét Algyőn rendezik, míg a liga két tartalékcsapata egymás ellen találkozik.

Vajgely Pál

A listavezető után egy újabb élcsapat érkezik Algyőre.

Fotó: Karnok Csaba

Három meccse nyeretlen az Algyő a vármegyei I. osztályban, Fülöp Tibor csapata legutóbbi két találkozóján pedig pont nélkül maradt. Ennek következtében az algyőiek leszorultak a dobogóról, ma pedig azt a Tiszaszigetet fogadják, amely éppen ellentétes formában van, hiszen a legutóbbi öt bajnokiját egyaránt megnyerte, ezzel már második a bajnokságban. A két csapatot három pont választja el egymástól, így kimondottan fontos lesz a szombati találkozó. Az éllovas Szeged-Csanád GA II.-nek legutóbb megszakadt a győzelmi szériája, most a Hódmezővásárhelyi FC II.-höz látogat, míg a harmadik Sándorfalva a múlt héten bravúrt bemutató Szentest fogadja. Hazai pályán debütál a Bordány nemrég kinevezett új edzője, Forgács Dávid. 

vármegyei I. osztály
A Szeged-Csanád GA II. után újabb élcsapatot fogad az Algyő a vármegyei I. osztály hétvégéjén.
Fotó: Karnok Csaba

A vármegyei II. osztályban a Tiszasziget II. vendége lesz a bajnokságot vezető Csongrád, a második Csengele pedig Algyőn lép pályára. Ebben a bajnokságban is rendeznek egy alsóházi derbit, a Tömörkény–Röszke találkozót. A III. osztályban a két 21 ponttal a tabella első két helyén álló csapat közül a Zsombó a Sándorfalva II.-t fogadja, míg az Öttömös ezúttal szabadnapos lesz.

Vármegyei I. osztály

Szombat, 14.30: Kéménygyártó-Mórahalom VSE–Deszk, Kiskundorozsma–Makó, Hódmezővásárhelyi FC II.–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II., Sándorfalva–Szentesi Kinizsi, M-Perfect Home-Algyő–Tiszasziget. Vasárnap, 14.30: DB Futball Bordány–Balástya. 

Vármegyei II. osztály 

Szombat, 14.30: SZEOL SC-FK Szeged–Baks, Tömörkény–Röszke, UTC–Ásotthalom. Vasárnap, 14.30: Csanytelek–Mártély, Algyő II.–Csengele, Tiszasziget II.–Csongrád-Draxi-Gép Kft. 15 óra: St. Mihály–Mindszent. 

Vármegyei III. osztály

Szombat, 14.30: Makó FC-Duocor-Givaudan–Forráskút, Szatymaz–Domaszék, Zsombó–Sándorfalva II., Apátfalva–Tápé, Kistelek–Földeák. Vasárnap, 14.30: Pusztamérges–Ambrózfalva-Csanádpalota. Az Öttömös szabadnapos. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport

Szombat, 12 óra: Kiskundorozsma II.–Pázsit SE. 14.30: Ópusztaszer–Gyálarét, Balástya II.–Csanytelek II. Vasárnap, 14.30: Tömörkény II.–Üllés, Tiszasziget III.–Kéménygyártó-Mórahalom VSE II., Ruzsa–Dóc-Sándorfalva. 

Tisza-Maros csoport

Szombat, 14.30: Ambrózfalva-Csanádpalota II.–Eperjes, Székkutas–FC Szegvár. Vasárnap, 14.30: Szőreg-Deszk–Nagymágocs, Hódmezővásárhelyi FC III.–Kübekháza, Erzsébet FK–Csongrád II., MAS SE–Kiszombor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában