Közönségszavazás

2 órája

Ugrai Panna is versenyben a legkiválóbb magyar teljesítmények között

Vasárnapi lehet voksolni a Hód Úszó SE úszójára. A Highlights of Hungary szavazásán Ugrai Panna is szerepel a legkiválóbb teljesítmények között.

Ugrai Panna is versenyben van a Highlights of Hungary díjáért.

Fotó: Kovacs Peter

A Highlights of Hungary elnevezésű nonprofit platform 2013 óra minden évben felkutatja a kiemelkedő személyeket és közösségeket, és kategóriák nélkül díjazza a legjobb magyar teljesítményeket. A szervezet célja, hogy a tehetség, a szorgalom és bátorság ötvözeteként létrejövő magyar történeteket határainkon innen és túl is felismerje, széles körben megismertesse, általuk inspirálja környezetünket alkotói cselekvésre.

Ugrai Panna, Highlights of Hungary
Vasárnapig tart a Highlights of Hungary szavazása, amelyen Ugrai Pannára is voksolhatunk.
Fotó: Magyar Úszó Szövetség

Az idei évad nagykövetei Almási Kitti, Borbás Marcsi, Lackfi János, T. Danny, valamint Gyurta Dániel. Utóbbi jelölte a Highlights-díjra Ugrai Pannát, a Hód Úszó SE úszóját, aki a nyári, párizsi olimpiai játékokon tagja volt a hatodik helyen végzett magyar női 4×200 méteres gyorsváltónak, a belgrádi Európa-bajnokságon pedig két aranyérmet is szerzett váltóban.

A szavazás október 20-ig (vasárnap) tart, minden nap egy szavazatot lehet leadni, a regisztrálók pedig ajándékokat is nyerhetnek. A közönségszavazás alapján a 25 jelölt közül a három legtöbb szavazatot kapott jelölté lesz a Highlights of Hungary díja, a nyertesek 2 millió forintos pénznyereményben részesülnek. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában