Női labdarúgó NB I.

2 órája

Dobogóshoz utazik a KÉSZ-St. Mihály

A női labdarúgó Simple liga NB I. újabb fordulójában nem vár könnyű feladat a szegedi együttesre. A KÉSZ-St. Mihály ugyanis szombat 17 órától a tabella harmadik helyén álló MTK vendége lesz a Sándor Károly Akadémián.

Mádi József

A KÉSZ-St. Mihály pozitív érzésekkel utazhat el Budapestre, hiszen a legutóbbi két fordulóban előbb legyőzte a Szekszárdot 2–1-re, majd a Soroksárt 2–0-ra, így a mezőny közepén helyezkedik el. Ez két olyan mérkőzés volt, amelyet előzetesen is nyerhetőnek véltek a klubnál, és végül mindkét találkozót sikerült is hozni.

KÉSZ-St. Mihály
A KÉSZ-St. Mihály csapatkapitánya, Malesevic góljaira nagy szükség lenne megint. Fotó: Gémes Sándor

KÉSZ-St. Mihály: jó formában

Most viszont nehéz állomás következik, mert ahhoz az MTK-hoz mennek a szegediek, amely jelenleg a tabella harmadik helyén áll öt sikerrel és két vereséggel. A két kudarc az előttük lévő csapatok ellen jött össze, azaz a Győr és az FTC is megverte a fővárosi kék-fehéreket, azon kívül minden ellenfelüket legyőzték. 

– Bízunk a tisztes helytállásban, tudjuk, hogy a mezőny egyik legjobb csapata az MTK, de szeretnénk stabil védekezésből indulva egy jó eredményt elérni. A pontszerzés is bravúr lenne – mondta Hadár Attila, a szegediek vezetőedzője.

Az MTK Budapest legutóbb Szekszárdon nyert, míg a KÉSZ-St. Mihály Soroksárról hozta el a három pontot. 

Videón a szegediek legutóbbi sikere.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában